Коя е най-романтичната и страстна зодия?

2017-02-03 13:29:00
Коя е най-романтичната и страстна зодия?
Снимка: iStock

В най-романтичния месец на годината няма как да пропуснем да си поговорим за романтика. Твърди се, че представителките на нежния пол са по-романтични от мъжете. А знаеш ли коя е най-романтичната и страстна зодия от зодиака?

 

Овен – представителите на тази зодия искат да бъдат първенци във всичко. Те са раними личности, трудно понасят отхвърляне, но когато това се случи се съвземат доста бързо. Овните не са романтични и не обичат цветята. На тях повече им допада страстта и пикантността в секса. Когато искат нещо или някого, те го преследват, докато не го получат. Да правиш секс с Овен е истинско удоволствие.

 

Телец – на тях им харесват бавните свалки. На Телците не може изобщо да се разчита. Веднъж вземат ли решение, трудно го променят. Телците харесват спокойния секс и дори да правят всеки път едно и също нещо в леглото, на тях няма да им омръзне. Те са също толкова последователни и еднообразни и в романтичните жестове, така че не очаквайте чудеса от тях.

 

 

Близнаци – за да спечелиш един Близнак, първо трябва да го впечатлиш с ума си, а след това с външния си вид. Близнаците доста често менят своите настроения, лесно се разсейват, но когато са в настроение са готови да направят каквото поискаш от тях. Представителите на тази зодия правят невероятен секс и обичат да говорят по време на акта.

 

Рак – това определено е най-емоционалният знак на зодиака. Раците жадуват да обичат и да бъдат обичани. За да спечелиш един Рак, просто трябва да му покажеш, че го обичаш и държиш на него. Прави му романтични жестове, докосвайки го и го съблазнявай, това ще запали интереса му и ще ти отвърне с необуздана страст и любов. Имай обаче предвид, че Раците имат силно чувство за собственост, така че ще те ревнуват за щяло и нещяло.

 

Лъв – той е изключително сексуален и страстен. Обича да експериментира по време на секс и може да се каже, че това е най-сексуалният знак в зодиака. Ако искаш страстен и незабравим секс, обърни внимание на Лъва, защото неговата царствена натура има нужда от това.

 

Дева – те са сладки и романтични. Девите очакват перфектен партньор и безупречен любовник. Те държат изключително много на чистотата и винаги са спретнати и добре поддържани. Отвръщат щедро, когато им се обърне внимание.

 

Везни – представителите на тази зодия обичат да експериментират по време на секс. Те са готови да излязат от зоната си на комфорт, за да задържат интереса на своя партньор. Везните не обичат грубия секс и мръсните думички.

 

Скорпион – те са изключително страстни натури както в леглото, така и извън него. Скорпионите са истински щастливи, когато имат здрави и задоволителни сексуални отношения. Те са емоционални и чувствителни личности, но в същото време обичат да доминират. Скорпионите имат високи изисквания както за партньора си, така и за други неща от живота.

 

Стрелец – представителите на тази зодия обичат свободата си. Те с удоволствие експериментират в леглото и нямат никакви граници. Склонни са да сменят интимните си партньори често. Стрелците са едни от най-заклетите ергени.

 

Козирог – те са срамежливи, сетивни и резервирани любовници. В същото време обаче знаят много добре какво правят и какво искат. Козирозите харесват бавния секс и се наслаждават повече на предиграта, отколкото на самия акт. За тях може да се каже, че не са големи авантюристи и поради тази причина не обичат да експериментират по време на секс.

 

Водолей – тяхното либидо расте правопропорционално на интелектуалното им стимулиране. Обичат да опитват нови неща в секса, стига да им се сторят достатъчно интересни. Не правят компромиси в леглото. Водолеите започват секса бавно, но постепенно усилват темпото и стават доста страстни, а на моменти дори агресивни.

 

Риби – представителите на тази зодия са по-скоро емоционални, отколкото интелектуални личности. Те са изключително зрели, когато стане въпрос за интимна връзка. Рибите разчитат за почти всичко на своята интуиция. Много добри любовници са, защото са сензитивни и лесно усещат от какво има нужда партньора им и с удоволствие им го дава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия