Секс факти, които учените откриха през 2016

2017-01-30 12:07:00
Секс факти, които учените откриха през 2016
Снимка: iStock

През 2016 година учените направиха десетки проучвания на тема секс. Виж кои са най-интересните открития:

 

Дебелите представители на силния пол са по-добри в леглото от слабите. Според статистиката сексуалният акт на един дебел мъж продължава около 7.3 минути, докато при слабите е едва 1.8 минути. Причината за разликата между пълничките и слабите мъже са любовните дръжки.

 

Черният шоколад усилва желанието за секс. 78% от жените, които участвали в проучването, споделили, че хапват натурален шоколад, за да се настроят за секс. Той има влияние върху организма заради съдържанието на аминокиселинета L-аргинин, която усилва желанието за интимност както при жените, така и при мъжете, насочвайки притока на кръв към гениталиите.

 

 

Най-сексапилните професии са на танцьор и модел. Поне това е мнението на 32% от хората, които са взели участие в проучването. На второ място се нареждат стюардесите, а на трета позиция са фитнес инструкторите.

 

Идеалният брой секс партньори е 10. Хората, които имат повече интимни партньори се смятат за прекалено развратни, а тези с по-малко – с недостатъчен сексуален опит. Според статистиката само 35% от жените и 30% от мъжете искат да знаят сексуалното минало на партньора си.

 

Представителките на нежния пол харесват порно филми с участието на лесбийки. Мъжете обаче предпочитат филми за възрастни, където сексът е между мъж и жена.

 

Емотиконките показват дали човек мисли често за секс. Между 36 и 40% от мъжете и жените, които мислят за секс по няколко пъти на ден, използват повече от една емотиконка в едно съобщение. 53% използват намигащото човече най-много. Второто по популярност е усмихнатото.

 

Мъжете и жените имат горе-долу еднакъв вкус относно порното с участието на известни личности. И за двата пола Ким Кардашиян е най-желана, а на второ място се нарежда певицата Майли Сайръс.

 

25% от двойките слагат край на връзката си със SMS, 20% използват социалните мрежи, за да кажат на половинката си, че искат да се разделят. 18% имат достатъчно смелост и водят разговора на живо, а 15% предпочитат това да стане по телефона. Все по-малко хора се разделят с половинката си e-mail. 55% от участниците в проучването споделили, че раздялата с SMS или в социалните мрежи прави момента малко по-неудобен. 61% от тези, които са се разделили с партньора си в социалните мрежи, след това са блокирали или изтрили номера на партньора си.

 

Представителките на нежния пол гледат повече филми за възрастни, след като се омъжат.

 

Дамите, които имат татуировки, се смятат за по-лесни. Според мъжете тези жени по-често се впускат в безразборни сексуални връзки.

 

Най-доволните хора от секса са африканците. Нивото на икономическо благополучие по никакъв начин не оказва влияние на удовлетвореността в половия живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

Емотиконките показват дали човек мисли често за секс. Между 36 и 40% от мъжете и жените, които мислят за секс по няколко пъти на ден, използват повече от една емотиконка в едно съобщение. === бум бум, значи два пъти в месеца мисля за секс


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия