Качествата, които жените най-много ценят у мъжете

2016-12-09 18:40:00
Качествата, които жените най-много ценят у мъжете
Снимка: iStock

Представителите на силния пол лесно избират жената до себе си, защото за повечето най-важното е да е хубава и да успее да привлече вниманието им. Жените обаче имат доста повече критерии за мъжа до себе си.

 

Виж кои са най-важните качества, които жените искат един мъж да притежава:

 

Позитивно настроение – никой не иска да прекарва свободното си време с негативно настроен човек. Нормално е от време на време да бъдеш циничен или саркастичен, но, ако искаш да се харесваш на жените, трябва през повечето време да бъдеш позитивно настроен към живота. Жените се чувстват по-мотивирани и вдъхновени, когато прекарват времето си с позитивен мъж.

 

 

Чувство за хумор – за жените това е едно от най-важните качества. Това, разбира се, не означава, че мъжът трябва да влиза в ролята на палячо, а че трябва да умее да пуска шеги, когато е уместно или когато приятелката му не е в настроение и има нужда да чуе нещо разведряващо.

 

Кариера – представителките на нежния пол определено се привличат от мъже с успешна кариера. И не, не е заради парите, а защото успехът е показател за някои ценни личностни качества като отговорност, ангажираност, дисциплина, целеустременост и прочие.

 

Независимост – никоя жена не иска да се грижи за партньора си, сякаш се грижи за малко дете. Мъжът трябва да умее да взима решения сам, да се самоиздържа, ако е на достатъчно години и да може да се грижи сам за себе си. За съжаление, все още има мъже на години, които живеят при мама и тати и не умеят нито да си сготвят, нито да си изперат дрехите.

 

Доверие – това е основата на всяка здрава връзка. Спокойствието и увереността идват тогава, когато доверието между двама души е налице.

 

Външен вид – нормално е жените да отделят повече време за визията си от мъжете, но това не означава, че е ОК представителите на силния пол да са занемарени. Една вежда, бирено коремче, излишно окосмяване, мирис на пот – това са неща, които отблъскват жените. Мъжете, които полагат грижи за външния си вид, имат по-голям успех сред жените.

 

Общителност – общителните мъже се харесват на жените, защото обикновено те започват разговора първи и правят първата крачка. Също така е готино гаджето ти да е общително, защото по-лесно се вписва сред приятелите ти.

 

Интелект – на последно място в списъка, но не е на последно място в изискванията на жените. Има много мъже, които само се правят на умни, но всъщност не са. При тях обаче рано или късно истината излиза наяве. Интелигентният мъж се разпознава лесно – той никога не говори по дадена тема, без да е достатъчно запознат с нея. Също така никога не изтъква сам качествата си, защото знае, че самохвалството не се харесва на хората, а и рано или късно те ще разберат що за човек е, така че няма нужда да се хвали сам.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия