Нещата, които НЕ харесват мъжете във всяка секс поза [част втора]

2016-11-25 15:52:00
Нещата, които НЕ харесват мъжете във всяка секс поза [част втора]
Снимка: iStock

Сексът си е секс и в каквато и поза да се практикува, той носи удоволствие. И въпреки това има пози, които се харесват повече на различните хора. Въпрос на вкус. Мъжете са различни, техните предпочитания – също. Виж кои са нещата, които представителите на силния пол не харесват в най-използваните секс пози: 

 

69 – тази секс поза определено е доста интимна, но това не бива да те притеснява, все пак щом правиш секс с някого, значи ти си го допуснал достатъчно близко до себе си. За някои хора обаче интимността се явява проблем, за другите идеята, че лягат с цялата си тежест върху тялото на другия не е ОК, а на трети просто не обичат да правят орална любов на партньора си.

 

 

Обърната ездачка – тази поза има същите недостатъци като тези на ездачката, разликата е, че тук жената постоянно се притеснява, че той ще зяпа само задника й. Затова иска да позата да се смени бързо, а това бързане не се харесва на мъжа.

 

Употреба на ръка – когато жената се опитва да накара партньора си да свърши с ръка е една идея по-приятно, отколкото когато той го прави сам. Но определено не може да се сравнява с удоволствието от секса. Поради тази причина мъжете не се кефят, когато това се случва.

 

Изправени – сигурно ти изглежда интересно да правиш секс изправен, но не е толкова приятно, колкото си мислиш. Напълно възможно е по време на акта единият да удари с ръка или крак другия , а и след няколко минути и двамата ще се изморите и ще поискате да продължите в хоризонтално положение в спалнята.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nepushanepiq123bg
преди 7 години

zdr kolegi tiynedjari tursq si kompaniq,


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия