5 пози за максимална стимулация на клитора и разтърсващ оргазъм (+ 18)

2016-08-16 12:44:00
5 пози за максимална стимулация на клитора и разтърсващ оргазъм (+ 18)
Снимка: iStock

Голяма част от представителките на нежния пол получават истинско удоволствие и силен оргазъм след качествена стимулация на клитора. Той е бил и винаги ще бъде онзи магически бутон на женското тяло, който когато бъде натиснат, доставя невероятно удоволствие на своята притежателка.

 

Виж няколко секс пози, благодарение на които ще получиш допълнителна стимулация на клитора и съответно разтърсващ и незабравим оргазъм:

 

Лъжичка- тази поза е идеална за любителите на спокойния, сутрешен секс. Проникванията са нежни, бавни и не особено дълбоки. Ако искаш да промениш малко позата, вдигни крака си възможно най-високо и помоли партньора си да се движи по-бързо, като междувременно поставиш пръстите му върху клитора си. След няколко минути сексът ще завърши с разтърсващ оргазъм за теб.

 

 

Клин в клин – легни настрани, вдигни единия си крак, а другия отпусни на леглото. Партньорът ти прониква в теб от седнало положение, като повдига единия си крак. При тази поза мъжът може да се движи спокойно напред-назад, нагоре-надолу и да прави дори кръгови движения. Помоли го да променя бавно височината на проникване, за да намериш най-хубавия за теб ъгъл, който ще ти донесе невероятни усещания. Междувременно, ако не се притесняваш, може сама да стимулираш клитора си за допълнително удоволствие.

 

Любовен триъгълник – легни по гръб и вдигни краката си, като десният трябва да бъде под прав ъгъл спрямо тялото. Гаджето ти трябва да застане на едно коляно между краката ти и да проникне в теб. Тази поза позволява на партньора ти да стимулира клитора ти по време на секс и да извършва кръгови движения. Опитай се да вдигаш бедрата си в такт с неговите движения, за да бъде сексът още по-хубав, а оргазмът още по-разтърсващ.

 

Дракон – тази поза е подходящо за двойки, при които мъжът винаги достига до оргазъм преди жената. Легни по корем, постави възглавница под ханша и разтвори леко краката си. Партньорът ти трябва да легне върху цялото тяло и да извършва кръгови движения. При тази поза сексът не е бърз, движенията са бавни и чувствени. Ти може да вземеш активно участие в секса, като местиш бедрата си в такт с неговите движения. Може да го помолиш да те целува по врата и гърба по време на акта, за да те възбуди допълнително. При тази поза клиторът се търка във възглавницата, което води до допълнително удоволствие и по-бърз оргазъм.

 

Секс – ножици – позата е подходяща за двойки, които обичат да експериментират и правят секс на най-различни места. Легни по гръб и вдигни краката си на неговите рамене. Докато той прониква, нека кръстоса краката ти. Така по време на неговите движения вагината ти ще се отваря и затваря. Позата е хубава, но е уморителна, така че ако не спортуваш редовно и не си в добра физическа форма, най-вероятно бързо ще се умориш и ще искаш да я смениш. Но нищо не ти пречи да опитате, нали? :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия