Какво мислят момичетата за момчетата с татуировки?

2016-11-14 16:04:00
Какво мислят момичетата за момчетата с татуировки?
Снимка: iStock

Момчета, знаете ли как най-лесно да привлечете вниманието на една жена? Като си направите татуировка на видимо място и тя я забележи. Наскоро направено проучване показва, че представителите на силния пол с татуировки са по-привлекателни за жените от тези без рисунки по тялото.

 

Според авторите на изследването дамите гледат на татуировките на мъжете като свидетелство за агресия, господство, мъжественост и по-добро здравословно състояние.

 

 

Жените възприемат мъжете с татуировки като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут.

 

Авторите на проучването са установили, че татуировките помагат на притежателите си да „сплашват“ потенциалните съперници на женското сърце, защото се смятат за признак и на физическо превъзходство.

 

Татуировките се радват на нарастваща популярност, особено във Великобритания. Един на петима английски мъже и една трета от младите в страната имат поне една рисунка върху тялото си. Интересът към татуировките се подхранва отчасти и от известните личности, които показват своите при всеки удобен повод.

 

Не само младите момчета и момичета са склонни да се татуират. Наскоро голямата дама на британските кино и театър Джуди Дент отбеляза 81-ия си рожден ден с първата си татуировка. Тя е на китката ѝ и пише “Caroe diem”, което в превод означава: „Улови мига“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
solo_
преди 7 години

:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия