Видовете оргазъм, които всяка жена е преживявала поне веднъж в живота си

2016-11-02 13:30:00
Видовете оргазъм, които всяка жена е преживявала поне веднъж в живота си
Снимка: iStock

Освен няколко вида секс, съществуват и няколко вида оргазъм. Виж кои са оргазмите, които представителките на нежния пол изпитват минимум веднъж в живота си:

 

Оргазъм №1 – След 10 минути съквартирантката ми/родителите ми ще се приберат, така че трябва да побързам

На някои хора им действа страшно възбуждащо бързането до достигане на оргазъм. Мисълта, че ако не успееш да свършиш сега и ще трябва да чакаш неопределено време, докато това се случи, е дразнеща. Затова се захващаш за работа и яхваш гаджето си страстно, раздавайки се на макс. Комбинацията от нуждата и ограничението във времето те карат да избухнеш като бомба.

 

Оргазъм №2 – Цял ден ми се иска да се самозадоволявам, но нямаше как и ето, че най-накрая дойде и този момент

Цял ден си била възбудена и си нямала търпение да се прибереш у дома и да останеш сама под завивките. И когато това се случи, изпитваш истинско удоволствие и даваш най-доброто от себе си за себе си.

 

 

Оргазъм №3 – О, божеее, това май ми се случва за пръв път

Правиш секс от години, но до този момент така и не бе стигала до оргазъм с мъж. Но ето, че най-накрая това удоволствие се случи и на теб! Нямаш търпение да отбележиш събитието в календара си и да го отбелязваш всяка година.

 

Оргазъм №4 – Лелеее, не знаех, че гаджето ми ще успее да ме накара да свърша по този начин

Когато се виждаш с момче, към което нямаш никакви очаквания в сексуално отношение, но той те изненадва и направо те оставя без ума и дума. В такъв момент има сила единствено да си помислиш откъде се е взел и защо чак сега става част от живота ти.

 

Оргазъм №5 – Ставам все по-добра и по-добра в достигането на оргазъм

Това обикновено става няколко месеца след като редовно си започнала да мастурбираш. И си страшно щастлива, че не само, че може да свършиш както с партньора си, така и без него, но и че оргазмът ти е просто невероятен.

 

Оргазъм №6 – Гаджето ми най-накрая разбра какво ми доставя истинско удоволствие

Сексът с нов партньор може да бъде известно време странен и незадоволителен, дори да си луда по този мъж. И в един момент ти просто губиш надежда, че нещата помежду ви ще се получат. И точно тогава той те изненадва, започвайки да прави неща по време на секс, които меко казано те влудяват. Ти си адски щастлива, че той е разгадал тялото ти и вече знае как да ти доставя максимум удоволствие.

 

Оргазъм №7 – Този оргазъм ми отне страшно много време, а не беше нищо особено

Необходимо ти беше повече от половин час и смяна на десетки пози, докато най-накрая свършиш. И въпреки положения труд, оргазмът ти беше съвсем обикновен.

 

Оргазъм №8 - Оргазъм ми отне страшно много време, но определено си заслужаваше

Другият вариант е да си правила секс 20-30-40 минути, да сте сменили десетки пози и накрая да получиш невероятееееен оргазъм, който си заслужава отделеното време и сили.

 

Оргазъм №9 – Това оргазъм ли беше?

Ти си адски възбудена, гаджето ти прави всичко възможно, за да ти достави удоволствие и когато достигаш до върха, ти се чудиш дали всъщност наистина си получила оргазъм или ти се е сторило.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия