Искаш да станеш по-атрактивен - използвай правилния дезодорант

2016-10-25 11:18:00
Искаш да станеш по-атрактивен -  използвай правилния дезодорант
Снимка: iStock

Външният вид определено е от значение, но се оказва, че и по-грозните представители на силния пол могат да повишат атрактивността си в очите на жените, като използват правилния дезодорант.

 

Хората, които трудно привличат вниманието на околните, преди да заговорят и да разкрият прекрасния си характер, трудно си намират половинка в живота, защото имат по-слабо сексуално излъчване. Това обаче може да се компенсира, като се „ухажва” обонянието на жените, което е много по-чувствително от това на мъжете.

 

 

Учените от университета в Стърлинг установили, че хубавият аромат, излъчван от партньора, компенсира неговите физически недостатъци.

 

Когато мъжете използват „правилния” дезодорант те значително повишават шансовете си в сексуалната надпревара за партньорка. Учените изследвали 40 „донори на ухания” от мъжки и женски пол между 18 и 33-годишна възраст. Те носели памучни марли, залепени под техните мишници. Специалистите взели проби без използване на дезодорант и при използване. Били направени и снимки на участниците в проучването. Жури от 273 души трябвало да ги оценят по атрактивност и по ухание.

 

Участниците, които били с посредствена мъжественост, вдигнали повече от всичси останали рейтинга си, след като използвали дезодорант. При атрактивните представителите на силния пол дезодорантът не им донесъл допълнителни точки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия