Какъв е сексът според неговата продължителност

2016-10-24 14:04:00
Какъв е сексът според неговата продължителност
Снимка: iSock

Всеки човек има различни предпочитания за секса. Някои предпочитат по-дългия сексуален акт, докато на други им става досадно, когато сексът се проточи. Истината е, че за добрия секс е необходимо време, но количеството и качеството са две различни неща, така че сексът може да е дълъг, но не достатъчно задоволителен.

 

Сексът малко прилича на тренировките, защото за да бъде една тренировка качествена, важни са упражненията, а не продължителността. Специалистите са установили, че паузите по време на секс увеличават удоволствието.

 

Виж какво трябва да постигнеш и колко време да продължиш:

 

5 минути – при такъв секс любовната игра се пропуска и се преминава направо към акта. Бързият секс си има своя чар, но той трябва да се прави от време на време за разнообразие. 5 минути са недостатъчни за контакт с очите, ласки и истинска интимност.

 

 

10 минути – този секс не е нито бърз, нито прекалено кратък. Но и най-вероятно няма да е секс, който ще помниш винаги.

 

15 минути – това време е напълно достатъчно за кратка предигра и смяна на няколко пози. Идеално времетраене за секс преди сън.

 

20-25 минути – правите всичко, което искате, без да повтаряте някоя поза. Спокойно може да удължите и любовната игра.

 

30 минути – хубаво е да направите кратка почивка за няколко глътки вода. След като си починете и се освежите, върнете палавото си настроение с нещо секси като еротичен филм или бельо.

 

40 минути – увери се, че интимният ти партньор още е до теб, а не в кухнята при хладилника.

 

50 минути – абе вие двамата нямате ли си други задължения? Да хапнете, да разходите кучето, да измиете чиниите или да си проверите e-mail-а?

 

60 минути – има смисъл да правите секс 1 час само ако правите почивка за храна и вода.

 

120 минути – един мъж може и да впечатли партньорката си, ако издържи толкова много време, но на нея най-вероятно ще ѝ писне.

 

180 минути – по-добре отидете на психиатър.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия