Най-интересните рекордьори в секса

2016-06-09 16:16:00
Най-интересните рекордьори в секса
Снимка: iStock

В книгата на Гинес има какви ли не рекорди. Даже си имат раздел, в който са вписани всички рекорди в секса. А те не са никак малко. Виж по-интересните рекорди, които решихме да споделим с теб:

 

Най-големият естествен бюст е на Ани Хоукинс Търнър от Атланта. Всяка една от гърдите ѝ тежи цели 19 килограма.

 

Най-силният член е притежание на японеца Мо Ка Уанг. Той може да вдига с мъжкото си достойнство товар с тегло 380 килограма.

 

 

Най-дългият човешки пенис в света е с дължина 34 сантиметра. Той е на родения през 1970 година актьор, писател и ТВ водещ – Джон Фалкън. За сравнение може да кажем, че най-дългият пенис на Земята имат сините китове, чийто среден размер е 2.44 метра.

 

Най-късият човешки пенис в света е с дължина едва 1-2 сантиметра в спокойно състояние и само 6 сантиметра по време на ерекция.

 

Най-дългата целувка е продължила 32 часа и половина и е дело на двама мъже – Боби Кансиело и Мати Дейли.

 

Жената с най-много деца е родена през 1707 година в Русия. Тя е родила 69 деца, от които 67 са били живи и здрави.

 

Жената с най-много сексуални партньори за ден се казва Хюстън. Тя успяла в рамките на 10 часа да преспи с 620 мъже, като средната продължителност на акта била почти минута.

 

Мъжът с най-много сексуални партньори за ден е порно актьорът Джон Доу, който преспал с 55 дами в рамките на 24 часа.

 

Жената, погълнала най-голямо количество сперма, е Мишел Монаген. Това се случило през 1991 година в Лос Анджелис и количеството било 0.96 литра.

 

Най-възрастният порно актьор е роден през 1934 година и се казва Шигео Токуда. По време на дългогодишната си кариера той е участвал в над 250 порно филма.

 

Най-продължителната женска мастурбация е дело на американката Кити Кет, която в продължение на 7 часа и 6 минути се самозадоволявала с вибратори и секс играчки.

 

Най-продължителната мъжка мастурбация е дело на японеца Масанобу Сато, който в продължение на 9 часа и 58 минути се самозадоволявал с изкуствени вагини.

 

Най-силната вагина принадлежи на рускинята Татяна Кожевникова. Тя вдига 14-килограмова щанга само с вагиналните си мускули.

 

Най-далечната еякулация е направена от Хорст Шултс, който изстрелял спермата си на разстояние 5.71 метра.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия