Секс съвети от порно филмите

2016-10-24 13:13:00
Секс съвети от порно филмите
Снимка: iStock

Всяко момче и момиче поне веднъж в живота си е гледало порно. Някои намират филмите за възрастни за възбуждащи и ги гледат от време на време, докато други смятат, че те са далеч от стандарта за нормален секс и предпочитат да не бъркат реалността с филм.

 

И въпреки че във филмите за възрастни има много неща и сцени, които не съществуват в реалния живот, има няколко съвета от порното, които ще ти бъдат полезни:

 

Съвет №1 – Съблазнявай партньора си


 

Такива сцени има не само в порно филмите, но и в романтичните. Представителите на силния пол определено се възбуждат, когато една красива жена ги съблазнява, така че не спестявай това удоволствие на партньора си.

 

Съвет №2 – Не бъди напълно гола


 

Не е нужно да си купуваш специално секси костюмче, просто прикрий някоя част от тялото си, за да запалиш въображението му. Ако има някоя част от тялото си, която не ти харесва и се притесняваш от нея, прикрий я с някакъв копринен шал или каквото секси имаш под ръка.

 

Съвет №3 – Опитвай нови неща



 

Хубаво е човек да експериментира по време на секс, без значение дали става въпрос за секс играчки или радикална смяна на подхода, визията ти или позите. Нека фантазията ти те води и прави нещата, които ти доставят удоволствие, без да се притесняваш.

 

Съвет №4 – Поддържай се


 

Може с гаджето ти да сте заедно от години и да се обичате ужасно много, но това не означава, че можеш да се появиш пред него гола, а по краката ти и подмишниците да имаш косми. За да се възбужда гаджето ти от теб винаги, трябва да се поддържаш и да не си позволяваш да вижда неща, които не му харесват.

 

Съвет №5 – Не бъди мълчалива



 

Разбира се, това не означава да му надуеш главата по време на акта, но няма нищо лошо от време на време да му казваш нежно на уши какво и как искаш да ти направи. Също така може да го питаш и той какво иска и да му доставиш невероятно удоволствие. Показвай ентусиазъм по време на секс и поемай инициативата в свои ръце от време на време.

 

Съвет №6 – Техника



 

В интернет има огромно разнообразие от секс позите, но ще ти бъде много по-лесно да направиш някоя нова поза, когато я видиш нагледно в порното, а не обяснена в някоя статия.

 

Съвет №7 – Прави секс извън спалнята



 

Много е скучно всеки път да правите секс в леглото. Затова понякога разнообразявайте сексуалния си живот, като излизате от спалнята. Може дори да влизате в роли. Защо следващият път, когато правите секс, ти да не си секси домакиня, а гаджето ти да не е секси водопроводчик, който е дошъл да ти оправи тръбите?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия