Разбери дали гаджето ти те смята за секс богиня

2016-10-20 16:02:00
Разбери дали гаджето ти те смята за секс богиня
Снимка: iStock

От известно време водиш полов живот и смяташ, че се справяш добре в леглото. Но дали и гаджето ти мисли така? Виж как да провериш дали ти си най-добрата му интимна партньорка досега:

 

Заспива веднага след секс – ти мислиш, че е грубиянин, но поведението му всъщност е комплимент към теб. Той е толкова изтощен и щастлив от многото секс, който сте правили, че иска само да заспи и да релаксира.

 

 

Бил е девствен, преди да срещне теб – ако ти си му първата жена в живота, няма как да не гледа на теб като на секс богиня. Най-малкото, защото няма база за сравнение.

 

Получил е няколко оргазма по време на секса – наясно си, че мъжете имат нужда от повече време от жените, за да се възстановят и да получат оргазъм отново. Щом той е успял да получи няколко, значи ти си наистина много добра в леглото.

 

След секс на лицето му се появява една сладка, глуповата усмивка – тази физиономия няма как да бъде изкуствена. Той е щастлив и ухилен мъж, който е правил невероятен секс.

 

Променил е сексуалния си живот – и причината за това си ти. Ти си го научила на нови пози, които са толкова яки, че той обожава да ги практикува. А преди е правил секс, в който е имало 2-3 секс пози, не повече.

 

Възстановява се дълго след секс – ако след края на акта има нужда да изпие няколко аналгина и намаже мускулите си с обезболяващ гел, то ти определено си го изтощила, но той със сигурност е щастлив от това.

 

Обръща много внимание на предиграта – партньорът ти се наслаждава на всяка секунда преди същинския секс. Както и на всяка част на твоето тяло.

 

Готов е на всичко, за да прави секс с теб – навън времето е отвратително, той утре има важен изпит, но това не му пречи да намери начин да дойде до дома ти и да правите секс. Той просто е пристрастен към секса с теб.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

добре, че не съм девствен, подобни статии биха ме увредили за цял живот


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия