Разбери защо понякога ТОЙ не достига до оргазъм

2016-09-01 13:44:00
Разбери защо понякога ТОЙ не достига до оргазъм
Снимка: iStock

Не се притеснявай, ако някой път се случи да правиш секс с гаджето и той не успее да свърши. Има много причини, които могат да доведат до липсата на оргазъм при мъжа и не е задължително една от тях да си ти.

 

Виж при какви обстоятелства той не може да свърши дори когато сексът е страхотен:

 

Пенисът му е със специални изисквания – да, звучи ти странно, но е напълно възможно. Ако гаджето ти мастурбира по определен начин или с определена скорост, може да не изпитва толкова голямо удоволствие при досега с вагината ти. Напълно възможно е той да хваща пениса си твърде силно или под определен ъгъл и да не се получават нещата по същия начин по време на секс. Ако установите, че това е причината да не достига до оргазъм (или да се случва рядко), помоли го да намали самозадоволяването до минимум, за да свикне с твоя допир и темпо.

 

 

Подложен е на стрес – при мъжете стресът действа пагубно на ерекцията и получаването на оргазъм. Ако в последно време гаджето ти е било подложено на стрес или има семейни проблеми, то е напълно възможно да не се представи добре по време на секс. Не му се сърди, а се опитай да го успокоиш и да му дадеш съвети, ако ти ги поиска.

 

Сдържа оргазма си, за да удължи акта – приятелят ти прави всичко възможно да не свърши, за да може да правите секс по-дълго време и съответно да получиш повече от един оргазъм. А и да може на другия ден да се похвалиш на приятелките си колко е издръжлив в леглото. Когато разбереш, че няма как да получиш още един оргазъм или просто актът е станал прекалено дълъг, кажи му нежно на уше, че сега искаш той да свърши и нямаш търпение да си достави това удоволствие. Ако се направи, че не те е чул и продължава да поддържа високо темпо, кажи му с леден глас, че има няколко минутки да свърши, преди да станеш и да се облечеш. Разбира се, не му го казвай прекалено грубо.

 

Прекалил е с алкохола – когато един мъж е много пиян има два варианта – да не успее да го вдигне или да успее и да прави секс дъъъъълго време. Когато приятелят ти е пиян, той няма да усеща почти нищо по време на секс, затова актът ще е дълъг, но за сметка на това той няма да свърши.

 

Пие нови лекарства – ако от известно време пие нови медикаменти и има проблеми с ерекцията или оргазма, напълно възможно е те да са причината за това. На пазара има безброй лекарства със странични ефекти и нарушената ерекция е една от тях. Ако проблемите продължават дори месец след като е почнал да пие лекарствата, най-добре да посети доктора си и да обсъди с него ситуацията. Ако обаче няма вариант медикаментите да бъдат сменени, той ще трябва да ги пие и да завърши курса си, защото все пак неговото здраве е по-важно от наличието на оргазъм. А ти ще бъдеш търпелива и добра да изчакаш нещата при него да се оправят и отново да правите страхотен секс.

 

Има здравословни проблеми – освен еректилна дисфункция, той може да страда от много други проблеми, които да му пречат да води нормален сексуален живот. Например множествена склероза, болести на сърцето и диабет. Възможно е някои хирургически намеси също да попречат на ерекцията му.

 

Подготвил се е предварително – т.е той е мастурбирал малко преди да се видите, защото е знаел, че ще правите секс. Поради тази причина той няма достатъчно запаси и му е невъзможно да достигне до оргазъм. Нищо, другият път ще знае, че това не е добра идея и няма да го прави.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия