Нещата, които жените ненавиждат по време на секс

2016-08-17 12:59:00
Нещата, които жените ненавиждат по време на секс
Снимка: iStock

Има няколко неща, които представителките на нежния пол не харесват по време на секс. Разбери кои са те и не ги прави, ако не искаш да оставиш лошо впечатление у гаджето:

 

Миризмата на пот – незнайно защо мъжете си мислят, че жените харесват миризмата на пот, защото така един мъж изглежда по-мъжествено. Да, ама не! В никакъв случай не я вкарвай в леглото, след като си се прибрал от ритане с момчетата и преди да си си взел душ. Тя определено няма да се изкефи. Сексът сам по себе си изостря сетивата, включително и мириса, така че на нея не просто ще ѝ миришеш на пот, ами направо ще ѝ вониш.

 

Чорапите – много е смешно, когато погледнеш един мъж, който е напълно гол, но е останал по чорапи. Особено, ако леко понамирисват или някой от пръстите се е показал през дребна дупчица. Затова, когато сваляш бельото си, свали си и чорапите.

 

 

Мълчанието – жените обичат да говорят, но и обичат да им се говори. Препоръчително е да шепнеш в ухото на гаджето си разни мръсотии по време на секс, за да повишиш възбудата и да направиш акта по-интересен. В никакъв случай не използвай заповеди като: „Вдигни си краката по-високо“, „Обърни се“, „Стани“, „Надупи се“ и т.н. Жените не обичат да бъдат командвани по този начин.

 

Прекалено краткия/дълъг секс – актът не бива да бъде нито прекалено дълъг, нито прекалено кратък. Средната продължителност ще задоволи и двама ви. Имай предвид, че представителките на нежния пол обичат да задават темпото на секса, въпреки че го правят рядко и отричат, че им харесва.

 

Заспиването след секс – това е проблем от стотици, а може би дори и хиляди години. След секс жените искат да бъдат целувани, гушкани, да получават ласки и да им се казва колко хубав е бил сексът. Мъжете искат просто да се обърнат на другата страна и да заспят. Постарай се обаче да отделиш 10-15 минутки на приятелката си, преди да се пренесеш в страната на сънищата. Тя определено ще остане доволна от това.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия