Грешките в леглото, които жените допускат, а мъжете не понасят

2016-07-13 16:07:00
Грешките в леглото, които жените допускат, а мъжете не понасят
Снимка: iStock

Често представителките на нежния пол са изключително критични към уменията на мъжете в леглото. Но и мъжете невинаги са доволни от това, което получават от партньорката си. Разбери кои са грешките в леглото, от които господата често се оплакват:

 

Тя говори прекалено много – мъжете не обичат прекалено бъбривите жени. Това, разбира се, не означава, че не трябва да говориш нищо по време на секс, но със сигурност не бива да прекаляваш с приказките. Ако искаш да споделиш нещо на партньора си, по-добре го направи преди или след края на акта, но не и по време на него.

 

 

Прави секс в едни и същи пози – нормално е всеки да си има любими пози, но това не означава, че не трябва да се разнообразява от време на време. Така че, мили момичета, не бъдете скучни и правете секс в различни пози, за да доставите допълнително удоволствие на партньора си. В леглото няма забранени неща, стига и двамата партньори да го искат.

 

Много е вдървена по време на секс – за мъжете няма нищо по-неприятно от това да правя секс с момиче, което лежи като труп в леглото. Представителите на силния пол обичат, когато една жена поеме инициативата за секс, когато е по-активната по време на акта и когато показва, че това, което се случва в леглото, ѝ харесва. Ако поради някаква причина не ти се прави секс, по-добре му кажи, отколкото да лежиш вдървена в леглото и да чакаш да свърши. Също така, ако той прави нещо, което не ти доставя удоволствие, предложи му да насочи усилията си към нещо, което те възбужда.

 

Бельото ѝ не е готино – представителите на силния пол бързат да свалят бельото на половинката си, но въпреки това обръщат внимание с какво е облечена. Така че, ако бельото ти не е хубаво, приятелят ти ще го забележи веднага и няма да му направи никак добро впечатление. Не е нужно бельото ти да бъде скъпо, но задължително трябва да е стилно, красиво и добре поддържано.

 

Крещи прекалено много по време на секс – има жени, които не просто стенат по време на акта, ами крещят доста силно. На някои мъже това им харесва, но повечето господа предпочитат само пъшкането и стенанията. Ако по принцип си по-шумна по време на секс, предупреди партньора си и се постарай да увеличаваш стоновете постепенно, за да не го стреснеш.

 

Доста е груба – когато единият от партньорите обича грубия секс, то той трябва да предупреди другия и да разбере какво е неговото мнение по въпроса. Някои хора наистина му се кефят, но има и такива, които не си падат по грубите движения, захапванията, драскането с нокти и т.н. Затова, момичета, ако обичате по-грубите ласки, споделете това с партньора си, преди да се запътите към леглото.

 

Притеснява се, когато е напълно гола – мъжете се възбуждат от уверени жени, които не се срамуват от телата си, събличат се спокойно, знаят какво искат и как да го получат. Всеки човек има неща, които не харесва в себе си, но това не бива да се превръща в комплекс, а в нещо, което приемаш, без да се притесняваш. Един мъж няма да се възмути, ако види, че имаш стрии по дупето, но със сигурност ще му стане неприятно, ако започнеш да криеш и притесняваш от тялото си.

 

Не иска да практикува орален секс – някои момичета по една или друга причина не искат да правят орална любов на гаджетата си. А всички знаем, че мъжете умират за това. А и, ако гаджето ти разбере, че те е гнус от достойнството му, надали ще иска да има връзка с теб.

 

Не се поддържа – като цяло мъжете не забелязват доста неща у жените, но рядко пропускат наболите косъмчета или неподдържания педикюр. Разбира се, това може да ти се случва от време на време, но ако е редовно, гаджето ти със сигурност ще остане с лошо впечатление за теб. Затова трябва хигиената ти е да на ниво и да се поддържаш – кожата ти да е добре обезкосмена и гладка, педикюрът ти да е хубаво направен и бельото ти да е секси.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия