5 сигурни знака, че той си пада по теб

2016-08-15 15:15:00
5 сигурни знака, че той си пада по теб
Снимка: iStock

Нямаш никакъв опит в любовта или е минимален и затова ти е доста трудно да разбереш кога едно момче наистина те харесва и кога просто му е приятна твоята компания и те приема само за приятелка.

 

Виж няколко сигурни знака, че едно момче те харесва и иска да бъдете нещо повече от приятели:

 

Прави всичко възможно да прекарва повече време с теб – когато един мъж си пада по една жена, тя за него става приоритет №1. Дори да е изключително зает, той винаги така ще нареди програмата си, че ще намери време и за теб. И обратното – ако не си пада по теб, ще ти казва, че е зает, няма време, но когато намери, непременно ще ти се обади, за да се видите.

 

 

Слуша те внимателно и с интерес – за него ти си важна и затова той те слуша внимателно, без дори да го осъзнава. Когато един мъж си пада по една жена, той я слуша внимателно и помни всичко, което му е казала. И, за да се случи това, той не полага никакви усилия, а му идва отвътре.

 

Реагира, когато споменеш чуждо мъжко име – разбира се, че ще се опита да прикрие емоциите си, но, ако го наблюдаваш внимателно, ще забележиш, че не му става никак приятно. Той няма да избухне в яростна ревност, но определено ще реагира. Най-вероятно ще се опита да пошегува и ще те попита кой е този мъж, но ще се направи, че ти задава въпроса просто ей така, а не защото наистина го интересува.

 

Държи се различно с теб – наблюдавай поведението му, когато е с теб и когато е в компанията на други жени. Ако си пада по теб, ще забележиш, че се държиш различно, когато сте заедно. Мъжете нямат навика да крият интереса си към една жена.

 

 

Личи му отдалеч, че те харесва – както вече споменахме, за разлика от жените, мъжете не се прикриват, когато си падат по една жена. Затова често, когато едно момиче се чуди дали някое момче си пада по нея, то обикновено не я харесва, но тя търси какви ли не скрити знаци, за да си докаже обратното. А такова държание не се харесва на представителите на силния пол и е напълно възможно да прогониш надалеч обекта на чувствата си. Затова се успокой и се опитай да се държиш естествено и да бъдеш себе си, когато сте заедно. Може сега да не си пада по теб, но с течение на времето да се влюби до полуда.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия