По какви порно филми си падат мъжете и жените (+ 18)

2016-08-02 15:59:00
По какви порно филми си падат мъжете и жените (+ 18)
Снимка: iStock

И мъжете, и жените гледат порно. Може би представителите на силния пол го правят по-често и не се притесняват да говорят за това, но и дамите обичат от време на време да остават насаме и да гледат филми за възрастни.

 

Освен, че всеки човек си има вкус относно порно филмите, мъжете и жените също имат различни предпочитания. Оказва се, че дамите харесват най-много филми с тройка лесбийки.

 

Другото, което допада на жените, е гей порното. Обикновения, хетеросексуален секс не се харесва на повечето дами, защото им се струва скучен и не ги възбужда достатъчно.

 

 

Оказва се, че мъжете са по-големи традиционалисти и търсят различни форми на хетеросексуален секс. Те предпочитат филми за възрастни с участието на двама млади актьори, както и порно с участието на дами в зряла възраст.

 

Според статистиката представителките на нежния пол търсят лесбийско порно 132% повече от господата, а сцени на тройка секс 75% повече.

 

Мъжете се оказват доста по-големи традиционалисти - те търсят различни форми на хетеросексуален секс. Господата харесват порно с участието на млади актьори, а също и филми с участието на дами в зряла възраст.

 

А що се отнася до порното с участието на известни личности, и мъжете, и жените биха се зарадвали на филм за възрасти с участието на Ким Кардашиян или Майли Сайръс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия