Няколко действия от порно филмите, които жените ненавиждат

2015-07-20 17:01:00
Няколко действия от порно филмите, които жените ненавиждат
Снимка: freedigitalphotos.net

Порно индустрията е изключително печеливша и много популярна сред хората от всички възрасти. Всеки тийнейджър е гледал порно и е ставал свидетел на много нереалистични действия. Порното не отразява действителността в секса, но за съжаление, повечето младежи не смятат така. Подбрали сме няколко действия от порно филмите, които жените ненавиждат и рядко практикуват.

 

Пари. Порно актрисите се снимат за пари. Те са основния мотив, а не удоволствието, което в повечето случаи отсъства. Затова е добре да се замислиш, преди да поискаш приятелката ти да направи нещо в леглото. Нито едно момиче не иска да се отнасят с нея, сякаш е наета на час.

 

Мръсни думи. В повечето порно филми жените постоянно говорят мръсотии и видимо се наслаждават на секса. Но в реалността трудно ще накараш приятелката си да каже нещо. Това би трябвало да става, ако ѝ идва отвътре, а не защото ти искаш да го чуеш.

 

 

Камерата. Когато човек знае, че го снимат, винаги променя поведението си. Със сигурност приятелката ти позира, дори за едно обикновено селфи, какво остава за секс пред обектива. Има момичета, които никога не биха се навили да правят нещо такова. А ако я снимаш без да знае, определено ще си навлечеш гнева ѝ.

 

Грубост. Всеки човек има различни вкусове в леглото, но са малко жените, които наистина ще се радват на шамари, скубане на коса или други подобни действия. Затова е хубаво да я питаш до къде е готова да стигне, за да не я разочароваш и нараниш. Знай, че никога не бива да ѝ причиняваш болка.

 

Телесни наказания. Има порно, в което откровено има насилствени сцени. Удари, камшици и още много реквизит, употребяван със сила. Рядко една жена ще предложи сама да практикувате нещо такова.

 

Анален секс. Разбира се, че има много момичета, които го практикуват, но не и по начина, представен в порно филмите. Жените имат нужда от повече предразполагане, повече нежност и задължително лубрикант. В порното този вид секс е представен сякаш няма как да боли или ако боли, това е нещо нормално.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия