От няколко месеца имаш гадже, но все още не сте ходили заедно на почивка. Първото ви пътешествие определено ще ви донесе много нови емоции. През горещите летни дни със сигурност и двамата мислите само за море, слънце, пясък, коктейли и купони. Имай предвид, че ако това е първото ви лято заедно и първата ви ваканция, то ще има очаквани и неочаквани неща, които ще ви се случат. Кои са те?

 

Ще искаш да се снимате десетки пъти на едно и също място, докато снимката не стане идеална – колкото и да отричаш, изпитваш удоволствие, когато качиш снимка с гаджето във Facebook и получиш десетки лайкове и коментари. И поради тази причина правиш стотици снимки, докато се получат 3-4 готини, които веднага качваш на стената си и през 10 минути проверяваш колко лайка и коментара имаш.

 

 

Ще правите секс, много секс – представи готина хотелска стая, румсървиз, лято и ти и гаджето в едно легло. Със сигурност ще се отдадете на много ласки и най-вероятно ще правите повече секс, отколкото през последните 30 дни. По някое време няма да може да пътувате един до друг – напълно възможно е да се качите в претъпкан автобус и той да седи прав, а ти да си седнала или да се намирате в двата края на превозното средство и да се видите чак когато слезете от него. На него няма да му направи впечатление, че известно време не сте били заедно, но на теб най-вероятно ще ти се стори цяла вечност.

 

Възможно е да си омръзнете – ако това е първата ви ваканция като двойка и не живеете заедно, това ще е най-дългото време, което сте прекарвали заедно. Така че е напълно възможно, когато не сте на плажа, не разглеждате забележителности, не сте на ресторант, на бар или на дискотека, може да ви стане малко скучно. Спокойно, това е нещо напълно нормално и се случва на всички двойки, така че няма какво да се притесняваш. Ако се чувстваш добре, когато сте заедно и си мълчите и всеки си прави нещо сам – чете книжка, спи, ползва си смартфона и т.н., то значи ще имате стабилна и безоблачна връзка.

 

Ще се скарате относно посоката, в която трябва да поемете – докато жените обичат да спират и да питат за пътя, мъжете предпочитат да го намират сами и поради тази причина често се губят. GPS-а определено е удобство, но дори той е в състояние да ви заблуди и загуби. Когато една двойка е на път и двамата обикновено са много сигурни в собствените си навигационни умения и затова се стига до скандали. Те обаче преминават бързо, важното е който и от двамата да се е оказал прав, да не го натяква на другия.

 

Ще бъдете по-близки, когато се приберете – след ваканция с гаджето ще се чувствате по-близки от всякога, когато се завърнете в родното си място. Всеки ще се прибере у дома, изпълнен с приятни емоции и спомени.

 

Ще прекалите с коктейлите или ще бъдете прекалено изморени за секс


 

Напълно възможно е да прекалите с консумацията на коктейли в някой бар и когато се приберете в стаята да нямате сили за секс. Или пък възможност. Както знаеш алкохолът не действа благоприятно на представителите на силния пол. Другият вариант е да сте били цял ден на плаж, вечерта на дъъълга разходка, да пиете по един коктейл и да се приберете уморени. И колкото и да се желаете, да нямате сили да се отдадете един на друг.

 

Един от двама ви ще изгори жестоко – колкото и да се мажете, все ще един от двама ви ще пропусне някое местенце по тялото си, което ще изгори. И най-вероятно това ще е той, защото мъжете като цяло не обичат да се мажат и смятат, че те не могат да изгорят. И поради тази причина често спят вечерно време на закачалка. И няма да иска да прави секс, защото го боли цялото тяло.

 

Ще правите страхотен сутрешен секс – вечерта може да сте били изморени или опиянени от коктейлите, но на сутринта се събуждате със свежи сили и се отдавате един на друг. И сексът ви е просто невероятен! След това си поръчвате румсървиз, закусвате в леглото и сте по-щастливи от всякога.

Автор: Ралица Солакова