Нещата, които ще ти се случат при първата почивка с гаджето

2016-07-28 15:41:00
Нещата, които ще ти се случат при първата почивка с гаджето
Снимка: iStock

От няколко месеца имаш гадже, но все още не сте ходили заедно на почивка. Първото ви пътешествие определено ще ви донесе много нови емоции. През горещите летни дни със сигурност и двамата мислите само за море, слънце, пясък, коктейли и купони. Имай предвид, че ако това е първото ви лято заедно и първата ви ваканция, то ще има очаквани и неочаквани неща, които ще ви се случат. Кои са те?

 

Ще искаш да се снимате десетки пъти на едно и също място, докато снимката не стане идеална – колкото и да отричаш, изпитваш удоволствие, когато качиш снимка с гаджето във Facebook и получиш десетки лайкове и коментари. И поради тази причина правиш стотици снимки, докато се получат 3-4 готини, които веднага качваш на стената си и през 10 минути проверяваш колко лайка и коментара имаш.

 

 

Ще правите секс, много секс – представи готина хотелска стая, румсървиз, лято и ти и гаджето в едно легло. Със сигурност ще се отдадете на много ласки и най-вероятно ще правите повече секс, отколкото през последните 30 дни. По някое време няма да може да пътувате един до друг – напълно възможно е да се качите в претъпкан автобус и той да седи прав, а ти да си седнала или да се намирате в двата края на превозното средство и да се видите чак когато слезете от него. На него няма да му направи впечатление, че известно време не сте били заедно, но на теб най-вероятно ще ти се стори цяла вечност.

 

Възможно е да си омръзнете – ако това е първата ви ваканция като двойка и не живеете заедно, това ще е най-дългото време, което сте прекарвали заедно. Така че е напълно възможно, когато не сте на плажа, не разглеждате забележителности, не сте на ресторант, на бар или на дискотека, може да ви стане малко скучно. Спокойно, това е нещо напълно нормално и се случва на всички двойки, така че няма какво да се притесняваш. Ако се чувстваш добре, когато сте заедно и си мълчите и всеки си прави нещо сам – чете книжка, спи, ползва си смартфона и т.н., то значи ще имате стабилна и безоблачна връзка.

 

Ще се скарате относно посоката, в която трябва да поемете – докато жените обичат да спират и да питат за пътя, мъжете предпочитат да го намират сами и поради тази причина често се губят. GPS-а определено е удобство, но дори той е в състояние да ви заблуди и загуби. Когато една двойка е на път и двамата обикновено са много сигурни в собствените си навигационни умения и затова се стига до скандали. Те обаче преминават бързо, важното е който и от двамата да се е оказал прав, да не го натяква на другия.

 

Ще бъдете по-близки, когато се приберете – след ваканция с гаджето ще се чувствате по-близки от всякога, когато се завърнете в родното си място. Всеки ще се прибере у дома, изпълнен с приятни емоции и спомени.

 

Ще прекалите с коктейлите или ще бъдете прекалено изморени за секс


 

Напълно възможно е да прекалите с консумацията на коктейли в някой бар и когато се приберете в стаята да нямате сили за секс. Или пък възможност. Както знаеш алкохолът не действа благоприятно на представителите на силния пол. Другият вариант е да сте били цял ден на плаж, вечерта на дъъълга разходка, да пиете по един коктейл и да се приберете уморени. И колкото и да се желаете, да нямате сили да се отдадете един на друг.

 

Един от двама ви ще изгори жестоко – колкото и да се мажете, все ще един от двама ви ще пропусне някое местенце по тялото си, което ще изгори. И най-вероятно това ще е той, защото мъжете като цяло не обичат да се мажат и смятат, че те не могат да изгорят. И поради тази причина често спят вечерно време на закачалка. И няма да иска да прави секс, защото го боли цялото тяло.

 

Ще правите страхотен сутрешен секс – вечерта може да сте били изморени или опиянени от коктейлите, но на сутринта се събуждате със свежи сили и се отдавате един на друг. И сексът ви е просто невероятен! След това си поръчвате румсървиз, закусвате в леглото и сте по-щастливи от всякога.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия