Готини местенца, където да правиш секс през лятото

2016-07-07 14:18:00
Готини местенца, където да правиш секс през лятото
Снимка: iStock

През лятото на мъжете и жените им се прави много повече секс, отколкото през студените зимни месеци. И как да не е така, като времето навън е страхотно, момичетата са облечени с къси, секси дрешки, а момчетата се разхождат с мускулести и загорели от слънцето тела.

 

Най-вероятно и ти усещаш, че имаш по-голямо желание за секс от обикновено. А през лятото има много места, където може да останеш насаме с гаджето и да се отдадете един на друг.

 

Виж няколко готини места, където може да правиш секс това лято:

 

На плажа – представи си приятна вечер, пясък, лунна светлина, романтика, шума на вълните и вие двамата. За да се отдадете един на друг на спокойствие ви е нужно едно одеало и някое по-диво и усамотено местенце. Вечерно време е най-добре да се забавлявате на плажа, защото няма да има хора, а и ще може да се любувате както един на друг, така и на звездите на небето. Единственото нещо, за което трябва да внимавате, е пясъкът, защото може да си създадете здравословни проблеми, ако попадне не където трябва.

 

 

Върху водно колело – да, това предложение определено е по-екстремно, но е и по-готино. Ако се отдалечите достатъчно навътре в морето, хората от брега и тези, които са влезли на плитко, няма да видят какво правите. А и дори да заподозрат, просто ще виждат два силуета, нищо повече. Крийте се обаче от други с водни колела, джетовете и лодките в морето. И също така не влизайте прекалено навътре, защото е опасно.

 

В морето/басейна – ако не сте опитвали все още, време е да го направите. Сексът във воден басейн е интересно преживяване. Не е от най-приятните, защото водата отмива естественото овлажняване, но не може да се каже, че е болезнено. Опитай, ако не ти хареса, предложи на гаджето си да се забавлявате по друг начин.

 

На балкона в хотела – в леглото със сигурност ще ви е по-удобно, но пък на балкона е по-интересно. Може да се отдадете един на друг, ако балконът не е близо до друга сграда или не се вижда от съседните балкони. Може да сте изправени, а може и да си постелете нещо и да сте на земята. Важното е да ви е удобно и да не биете на очи.

 

Върху капака на автомобила – да правиш секс вътре не е никак удобно, но въпреки това доста двойки го практикуват, когато нямат терен, където да се отдадат един на друг. На капака на колата е по-удобно, но пък е по-видимо. Затова трябва да си намерите достатъчно скришно местенце, където никой няма да ви види и да разнообразите по един много приятен начин сексуалния си живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия