Най-лошите отрязвания

2016-07-31 15:48:00
Най-лошите отрязвания
Снимка: Pixabay

Случвало ли ти се е да има някое много готино момче, с което искаш да излезеш, или пък някоя красавица, за която не спираш да мислиш? И поради една или друга причина не си успявал да поканиш обекта на желанията си да излезете, но в крайна сметка се престрашаваш и си брутално отрязан?

 

 

Е, можеш да си спокоен, не се случва само на теб. Представям ти едни от най-странните, смешни, забавни, абсурдни и конфузни бруталности, с които са били отрязвани другите:

 

1. "Не излизам с хора, които имат малки пишки.." - момчето, което споделя това, твърди, че въпросното момиче никога не е виждало пениса му.

 

2. "Трябва да окося тревата.." - разказвачът твърди, че това се случва в Петък вечер, а и никой от тях не живеел дори близо до ферма, поле или каквато и да е друга трева.

 

3. Един пич попитал девойката, която харесва дали би искала да иде на танците за края на годината с него. Тя му отвърнала просто с въпроса: "Ами, твърде вероятно е дотогава да имам гадже, заета съм."

 

4. Приятели споделят, че са били на екскурзия в Швейцария, а единият от тях постоянно е свалял произволно избрани момичета, докато един ден не попитал едно от тях "Извинявай, говориш ли английски?", а отговорът бил "Няма да стане." и девойката просто ги подминала.

 

5. "Занасяш ли ме?!" - това бил отговорът на едно момиче, когато било поканено от своя съученик на танците в седми клас. Престрашилият се младеж споделя, че баща му го е окуражавал доста време, като казвал, че най-лошият възможен отговор бил "Не".

 

6. "В първи клас поканих най-сладкото момиче от класа ми да излезем на среща. Беше ми отнело доста време да събера смелост, а класната някак ни беше чула и дълго време след това ми се подиграваше.. а заедно с нея - и целият клас."

 

7. "В гимназията попитах дългогодишната ми тайна любов дали би излязла на кино с мен, а тя просто ме погледна втренчено, а после каза, че през цялото време си е мислила, че съм гей .."

 

8. "Още помня как в детската градина имаше едно малко русо момиченце, което ходеше с плитки, вързани с панделки. Много я харесвах и я поканих да обядва с мен в двора. Тя директно ме отряза, заявявайки че съм грозен. "

 

9. Момче споделя, че помни как в гимназията сестра му се разбирала много добре с някакъв нейн съученик. Накрая, тя се влюбила в него и събрала смелост да го попита дали иска да излязат заедно някой път. Отговорът бил еднозначен: "Виж, много е просто - мога да правя секс с теб, но не може никой никъде да ни вижда заедно.".

 

10. "Съжалявам, ще съм болна тогава.." - момичето явно изобщо не е харесвало момчето, което я е поканило на среща..

 

11. "Трябва да отида да занеса папагала си на ветеринар - ще му слагат чип в перата.."

 

12. "Един път поканих момичето, което харесвах на среща с мен, а тя ме погледна, наведе глава и светкавично се обърна в другата посока, а после за секунди отпраши на някъде, без да каже дори дума."

 

13. "Веднъж докато бях навън, момичето, което ми беше симпатично, също беше там с приятели. Престраших се, заговорих я и след малко дойде някакво момче от компанията ѝ. Той в прав текст ми каза, че тя не е заинтересована нито от разговора, нито от мен и директно ме попита дали наистина съм си мислел, че тя може да ми обърне внимание. После тя се засмя, и то доста задоволствено, заради грубостта, която другото момче прояви."

 

14. "Момчето, с което си пишех от много време, каза че уикендът му е свободен и ме покани да ида при него на гости. Нямах търпение, събрах си багажа, купих си билет (защото беше на няколко стотин километра от дома ми) и заминах. Когато пристигнах, той дори не си вдигна телефона.."

 

15. "Още помня как в гимназията бях отрязан от момичето, по което си падах.. Тя каза, че съм твърде нисък. Бях около 1.70м., а тя беше само 1.50м..."

 

16. "Бях написал поема за едно момиче в училище. Стояхме с един приятел на двора, а аз ѝ я дадох. Тя я погледна, прочете я и каза, че е отвратителна и за нищо не става. Каза и че по-добре да не съм опитвал.. След това, тя се обърна към приятелчето ми и му се усмихна с думите, че ако това е била неговата поема, тя е щяла да го целуне."

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Грозния
преди 7 години

Колко интересно!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия