Редовен, страстен и задоволяващ секс с гаджето - как да стане това?

2016-06-30 14:45:00
Редовен, страстен и задоволяващ секс с гаджето - как да стане това?
Снимка: iStock

Да правиш секс всеки ден е полезно както за теб, така и за връзката ти. Но, за да се получат добре нещата между теб и партньорът ти, трябва да спазваш няколко прости правила. Всяко нещо изисква добра подготовка и определени правила на поведение. Това важи и за сексуалния живот.

 

Какво трябва да правиш, за да се радваш на страстен и задоволителен секс всеки ден?

 

Купувай си подходящо бельо – това правило важи основно за дамите, въпреки че е добре и мъжете да носят хубаво бельо. Сигурно си забелязала, че редовният сексуален живот зависи и от красивото бельо. Затова си вземи няколко секси гащички, които да слагаш преди секс. Приятелят ти може бързо да сваля бельото ти, но това не означава, че не го вижда и оценява.

 

 

Направете си секс график – ако не искате или нямате време да правите секс всеки ден, то поне може негласно да се уговорите, че един ден в седмицата ще си правите романтична вечеря, която ще премине в забавления в леглото.

 

Говерете си – ако сте от няколко години заедно, нормално е да не си говорите толкова много, колкото в началото. Това обаче не означава, че няма какво да си споделяте, защото все пак всеки ден ви се случват нови и нови неща. Също така колкото по-близки сте си, толкова по-лесно ще ви бъде да обсъждате сексуалните си фантазии и копнежи, както и да ги сбъдвате.

 

Забравете за проблемите – щом прекрачите прага на спалнята, задължително трябва да забравите за проблемите, които имате. Нека спалнята ви се превърне в уютно местенце, където да се радвате един на друг. В никакъв случай не се карайте или не разрешавайте конфликти в леглото.

 

Правете си романтични изненади – малките изненади, които си правите един на друг, със сигурност ще поддържат страстта във връзката ви. Също така е добре да разнообразявате сексуалния си живот - нови пози, нови места, а защо не и секс играчки, ако и двамата сте съгласни с това.

 

Нека хигиената е на високо ниво – когато не подценяваш хигиената си и се поддържаш, то винаги ще имаш желание за секс и няма да се притесняваш какво е положението „там долу”. Така че, ако имаш гадже, задължително се обезкосмявай редовно, за да се чувстваш добре и да не отблъскваш половинката си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия