Типове гаджета [част втора]

2016-07-18 19:01:00
Типове гаджета [част втора]
Снимка: Pixabay

В продължение на предната статия, реших, че не съм отдала нужното внимание на всички типове, затова реших да добавя. Почти съм сигурна, че не малка част от вас ще открият по нещо познато.

 

Гаджето, което изобщо не говори. Той е хубав, тренира усилено, а и умен. Всичко това е чудесно с изключение на факта, че не приказва много, много. Дали защото не знае как или не знае какво няма как да се разбере, защото той просто не си отваря устата. Когато сте само двамата, разбира се. Но изведеш ли го навън с твоята компания се вдига някаква невидима стена и човекът не обелва дума. Можем да отнесем към това към мистериозния мълчалив тип, но той е по-романтичен, когато четем за него. На живот това си е просто неловко.

 

 

Гаджето, което не е точно гадже.  Модерно е вече да не сме гаджета, а приятели. С някой и друг плюс. Това е човекът, с който излизаш заедно, правиш секс, празнуваш нова година и споделяш закуските си, но всъщност той не ти е гадже, нито пък ти на него. Той ти е „приятел“. Който както си пожелае, но го виждам малко лицемерно. Нещата са точни до момента, в който не го видиш с друга и ревността в теб се надига. Но нали не сте гаджета?

 

Арогантното гадже.  С една дума високомерен. По някаква причина си си паднала по него (някои могат да бъдат много секси) но повечето от приятелите ти не го харесват особено. Не можеш да ги виниш, разбира се, самата ти забелязваш никак малкото му недостатъци. Един от които е, че смята, че няма недостатъци. Но този човек има собствен чар, а и определено е различен, когато останете насаме, само двамата. Не трае дълго, но се наслаждавай, докато го има.

 

Застоялото гадже.  Това всъщност означава – мързел. Мързелът е най-добрия приятел на този тип гаджета и никак не обичат да се разделят. Искаш да си играеш в снега, но приятелят ти е толкова впечатлен от правенето на нищо в този конкретен момент, че наистина не може да мръдне. Каниш го да се видите на кино, молиш го поне да отидете до магазина, за да спрете да висите у тях (ясно е защо сте у тях, той не би се довлякъл до вас) но не можеш да поместиш и копче от него. Той просто си седи. Преигравката настрана, такива хора наистина има и са адски досадни. Не желаят да положат и минимално усилие, с което да разнообразят ежедневието ви. Просто си седят.

 

Романтичното гадже. О, да. Носи ти цветя, обажда ти се в три часа, за да те изкара от вас и гледате града от високо и самотно място. За всички цинички, които се опитат да протестират срещу това и да обяснят, че няма такова нещо ще кажа само – съжалявам, но просто вие не сте ги срещали. Не са само мит, тези мъже наистина полагат усилия. Не просто да те впечатлят ами и да те държат впечатлена. Не спират да се стараят и правят всевъзможни жестове, от които така и не ти омръзва. Поне не още.

 

Джентълмена. Допълва горния тип. Не просто, че прави много неща за теб, но и това да плати сметката, да ти отвори вратата и да те изчака да седнеш никак не му е чуждо. Не забравя добрите обноски, държи се чак съмнително брилянтно. Разбира се, често се случва, че когато нещо е твърде хубаво, за да е истина обикновено не е. Не е изключено след време да видиш как същия този човек отваря вратата за някоя друга девойка, но както изтъкнах и по-рано – просто се забавлявай докато трае. 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Моника Цветкова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия