За какво си мислят мъжете и жените преди, по време и след секс

2016-06-14 13:30:00
За какво си мислят мъжете и жените преди, по време и след секс
Снимка: iStock

По време на секс е хубаво човек да се отпусне и да се наслаждава на случващото се, но истината е, че повечето мъже и жени мислят за най-различни неща по време на акта.

 

Разбери за какво си мислят мъжете преди, по време и след секс:

 

Всички знаем, че представителите на силния пол мислят за секс постоянно (е почти!). Според редица проучвания мъжете мислят за секс годишно около 5 000 пъти. Те мисля за акта, дори когато го извършват.

 

За какво си мислят повечето мъже преди секс?

 

Не е тайна, че за господата е много важно как ще се представят по време на акта, дали ще са достатъчно издръжливи и дали партньорката им ще остане задоволена. По време на секс пък мъжете започват да мислят за най-различни антисексуални теми, за да се справят с преждевременната еякулация. Някои мислят за футбол, други за коли, трети за работа, а има и такива, които смятат наум сложни математически уравнения, за да се разсеят качествено.

 

 

Мъжете, които трудно свършват, обикновено си мислят по време на секс за други жени, за да се възбудят максимално и да достигнат до еякулация.

 

За какво си мислят повечето мъже след секс?

 

След края на акта господата обикновено се чудят дали са се справили добре, дали партньорката им е достигнала до оргазъм, дали сексът е бил достатъчно дълъг и т.н.

 

Разбери за какво си мислят жените преди, по време и след секс:

 

Голяма част от дамите са разсеяни не само преди и след секс, но и по време на самия акт. По време на секс представителките на нежния пол могат да мислят за най-различни неща – работа, училище, деца, какво ще хапват после, каква блузка са си харесали вчера и т.н.

 

И въпреки че в женската глава има най-различни мисли, дамите предпочитат да не ги споделят. По време на секс те може да си мислят неща от сорта на: „Ох, как ми се пишка точно сега“, „Тази поза не ми допада“, „Темпото е прекалено бързо и нещо не ми е кеф“ и т.н., но никога няма да ги споделят на партньора си, въпреки че той би искал да ги знае, за да може сексът да бъде максимално добър.

 

За разлика от мъжете, които мислят за секс повече сутрин, в женската глава такива мисли се прокрадват основно вечерно време. Причината за това е, че преди лягане женското съзнание е максимално изпразнено от проблеми, които вече са решени. Докато при господата положението е точно обратното – след сън те са с кристално чисто съзнание, а до вечерта техният тестостерон се е понижил с 30%, а главата им е пълна с най-различна информация и проблеми, събрани през деня, които им пречат да се насладят на секса качествено.

 

Вече споменахме, че има мъже, които си мислят за други жени по време на секс, но истината е, че има и такива жени, които по време на акта си мислят за бивши гаджета, любими известни личности, съседа и т.н.

 

Разликата между мъжете и жените е, че дамите не си мислят пряко за секс, а си представят любовната игра преди това. Когато мъжете фантазират, те наблягат основно на секса и не мислят за прелюдията преди това.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия