Какво си мислят мъжете по време на секс?

По време на секс приказките са оскъдни за сметка на любовните ласки. Сигурно някои дами се чудят за какво си мисли техният интимен партньор по време на сексуалния акт. Е, време е да научите:1. Някои п

2012-02-07 15:48:00
Какво си мислят мъжете по време на секс?

По време на секс приказките са оскъдни за сметка на любовните ласки. Сигурно някои дами се чудят за какво си мисли техният интимен партньор по време на сексуалния акт. Е, време е да научите:

1. Някои представители на силния пол се притесняват как ще се представят и дали ще успеят да задоволят напълно своята партньорка. За някои мъже е по-важен оргазмът на жената, отколкото техният. Те се страхуват, че няма да ви задоволят, а това ще нарани честолюбието им.

2. В леглото голяма част от дамите се притесняват за своите дребни недостатъци - целулита, стриите, излишните килограми. Но мъжете не ги забелязват, по време на секс те се радват, че имат толкова секси жена в леглото си и се стараят да й доставят удоволствие.

3. За мъжете наистина е доста важно да се представят подобаващо. Няма мъж, който да не иска да бъде запомнен като най-добрия любовник, който е имала жената. Затова той полага усилия по време на сексуалния акт и преди това, когато трае любовната игра и през цялото време си мисли дали се представя добре.

4. 99% от представителите на силния пол обичат да говорят и чуват мръсни думи по време на секс, но повечето от тях се притесняват дали това ще се хареса на партньорката им. Затова е хубаво да се проведе разговор относно това и да не забравят и двамата, че в леглото са сами и всичко е позволено, стига да им доставя удоволствие.

5. Няма жена, която да иска да разбере това, но някои мъже си мислят за други жени, докато правят секс. Те харесват партньорката си, но понякога имат нужда от допълнителен стимул. Затова си мислят за някоя секси известна жена или колежката/съседката/продавачката в магазина и прочие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ali789
преди 12 години

to dano m1jat da ne se izpussne po vreme na seks i da ne kaje ne6to za sasedkata ili t.n.:)

LiTtLe CxI BoY
преди 12 години

ДАНО НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ДАНО НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия