Как да разбереш, че той съжалява за раздялата ви

2016-06-08 14:14:00
Как да разбереш, че той съжалява за раздялата ви
Снимка: iStock

Наскоро си се разделила с гаджето и искаш да разбереш дали той съжалява, че не сте вече заедно или не. Виж кои са нещата, които ясно показват, че той съжалява за края на връзката ви:

 

Няма нова приятелка – обикновено, когато на човек не му пука за някого, с когото се разделя, той веднага се впуска във флиртове и си търси нов партньор в живота. Бившето си гадже обаче седи само, откакто сте се разделили. Възможно е просто да е много претенциозен, но е и възможно да страда още по теб и да не иска друго момиче в живота си.

 

Пази всички подаръци и картички, които си му подарила – това, че носи дреха, която си му подарила или скъп часовник не означава непременно, че все още те обича. Но ако вкъщи си пази дреболии, които си му подарила, то със сигурност все още има чувства към теб.

 

 

Държи си общите ви снимки във Facebook – той не иска да ги маха, защото се надява, че раздялата ви е нещо временно и е въпрос на време да се съберете. А и не иска разни момичета да му пишат, защото не му е до флиртове.

 

Пита общите ви приятели за теб – той хем иска да знае как си и какво правиш, хем не иска да ти звъни и да те безпокои. Затова се информира, като пита общите ви приятели. Наясно е, че те ще ти кажат, че пита за теб, но това не го притеснява.

 

Флиртува, когато си говорите – има хора, които само така умеят да комуникират с противоположния пол. Ако той не е от тях, а го прави само с теб, то е ясно, че все още те иска.

 

Винаги те поздравя за празниците – по този начин иска да ти покаже, че често мисли за теб и не те е забравил. Също така иска да знаеш, че определено не си му безразлична.

 

Звъни/пише ти, когато е пиян – това е едно от най-сигурните доказателства, че все още те обича. Обикновено, когато човек е под влиянието на алкохол, той е най-искрен. И фактът, че звъни/пише на теб ясно показва, че ти си най-важният човек за него-

 

Известно време след раздялата иска пак да сте приятели във Facebook – час, след като си му казала, че не искаш повече да сте заедно, той е натиснал бутона “unfriend”. Няколко дни/седмици по-късно обаче ти получаваш отново покана за приятелство от него. Това показва, че той не може да продължи живота си без теб и иска да знае какво правиш.

 

Радва ти се, когато се срещнете случайно – без значение къде е и колко бърза, той винаги спира и ти отделя няколко минути. На лицето му има огромна усмивка и отдалеч си личи, че наистина се радва да те види.

 

Продължава да общува със семейството ти – наясно си, че той може да живее и без да общува с роднините ти. Но продължава да го прави, защото те се явяват връзка между вас и защото се надява, че те ще успеят да те убедят да бъдете отново заедно.

 

Истината е, че има много двойки, които са се разделяли, но след това са се събирали и са били истински щастливи. Така че помисли си хубаво дали имаш чувства към бившето си гадже и дали сте се разделили, защото наистина не си пасвате или поради друга по-безобидна причина, която трябва да преодолеете и да продължите напред като двойка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
divergent
преди 7 години

Това, че няма нова приятелка, по-скоро означава, че няма коя да се излъже да го вземе! :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия