Секс преживявания, които задължително трябва да опиташ [+ 18]

2016-05-12 15:21:00
Секс преживявания, които задължително трябва да опиташ [+ 18]
Снимка: iStock

Сексът винаги е бил интересна тема за тийнейджърите. Затова от време на време ви говорим за него, защото знаем, че ви интересува, а и защото е добре да бъдете достатъчно подготвени, когато започнете да го практикувате. В тази статия ще обърнем внимание на нещата, които всеки е добре да опита в някакъв етап от живота си. Кои са те?

 

Секс във въздуха – тази идея определено е примамлива, но е доста трудно осъществима. Това обаче не бива да те отказва. Напротив! Трябва да те нахъса. Имай обаче предвид, че тоалетните в самолетите са малки и сексът няма да е от най-хубавите, но изживяването определено си заслужава, най-малкото заради риска дали стюардесите ще разберат какво правите или не.

 

Секс на публично място – и тук има риск да те хванат, и именно това прави сексът на обществено място толкова примамлива идея. Ако решите да го правите с гаджето, бъдете наистина много внимателни, защото може да си навлечете неприятности. И ако не ти се рискува в асансьора, на стълбището, в парка или на друго място, може да правите секс на терасата, ако е открита.

 

 

Секс за една нощ – сексът за една нощ обикновено е неангажиращ и спонтанен. Това изживяване кара мъжете и жените да се чувстват по-удовлетворени, сексуални самоуверени. Затова не е лоша идея да го опиташ, преди да имаш сериозна връзка, семейство, деца и т.н.

 

Секс със стриптийзьор/ка – определено трябва да пораснеш достатъчно, преди да опиташ нещо подобно. Това изживяване обаче със сигурност си заслужава мястото в този списък, така че ако имаш възможност, не го пропускай.

 

Тройка – трудно ще ти бъде да убедиш гаджето си да правите тройка, така че може просто да поканите въображаем партньор в леглото. Няма да е същото, но е по-добре от нищо.

 

Секс с чужденец/чужденка – сексът може и да не се различава особено от този с българин/българка, но самата мисъл, че си лягаш с човек от друга държава, ще те възбуди допълнително. А и ще е един приятен спомен, който ще имаш за цял живот.

 

Секс с по-възрастен/възрастна – на момичетата често им се случва да си лягат с по-големи от тях момчета, но при момчетата това е рядкост. Сексът с по-възрастна жена има своите предимства. Тя е стабилна емоционално, знае какво иска и има богат опит в леглото, който с удоволствие ще сподели с теб.

 

Секс снимки/филмче – едно е да гледаш непознати горещи мацки и пичове в интернет, друго е да имаш еротични фотоси и филмче на теб и гаджето си. Внимавай обаче тези неща да не изтекат и да те гледат и хора, на които не им е работа. Така че, ако нямаш достатъчно доверие на гаджето си, по-добре не се снимайте.

 

Секс игрички – хубаво е от време на време да разнообразявате сексуалния си живот, като играете някакви игрички. Може спокойно да предоставиш възможност на гаджето си да те върже за леглото и да прави с теб каквото си поиска. Това да бъдеш напълно безпомощен/на ще те възбуди максимално.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия