Кои са най-големите притеснения на хората по време на секс

2016-05-11 14:30:00
Кои са най-големите притеснения на хората по време на секс
Снимка: iStock

В порно филмите сексът е представен като мръснишки акт, който създава удоволствие на партньорите. Там всичко е хубаво, има страст, има възбуда и няма никакви засечки. В реалния живот обаче нещата седят по малко по-различен начин и понякога се случват и неприятни моменти. Напълно възможно е те да развалят впечатлението, особено ако правиш секс за пръв път или с нов партньор.

 

Кои са най-конфузните ситуации по време на секс?

 

Резултатите от наскоро направено проучване показват, че 75% от участниците са имали неприятни моменти в леглото.

 

 

При представителките на нежния пол най-конфузната ситуация е, когато се случи случайно газоотделяне от тялото. Това се е случвало на 58% от участничките в анкетата.

 

Втората най-неприятна ситуация за дамите е, когато сексът съвпадне с началото на менструацията. От това са се оплакали 37% от анкетираните жени.

 

Третото най-неприятно нещо по време на секс според дамите е кикотенето. 21% от жените споделили, че не могат да се въздържат от смях по време на любовната игра и спонтанния оргазъм.

 

Едва 5% от представителките на нежния пол споделили, че се чувстват неловко, ако избраната от тях секс играчка откаже да работи в леглото.

 

Интересен е фактът, че повечето жени считат за нормално мъжът да заспи след хубав секс, но цели 52% от господата са споделили, че се чувстват неловко, когато това се случи.

 

21% от анкетираните мъже се чувстват неудобно, ако на партньорката им се доплаче след чувствен секс.

 

Младите представители на силния пол се чувстват некомфортно заради неподходящи секс шеги с други партньорки, а малцина са тези, които се притесняват от преждевременна еякулация.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия