От какво се притесняват мъжете и жените по време на секс

2015-04-27 14:21:00
От какво се притесняват мъжете и жените по време на секс
Снимка: Dreamstime

По време на секс и двата пола се притесняват. Жените сякаш си намират повече причини за притеснения, но и мъжете понякога се чудят дали всичко е наред. Виж кои са страховете и на двата пола:

 

Космите – когато партньорите са отскоро заедно и не се познават добре, мъжете и жените се притесняват за окосмяването си – дамите основно дали не са пропуснали някое косъмче някъде, а господата дали са добре окосмени – нито прекалено много, нито прекалено малко.

 

Физиономиите – по време на оргазъм човек се отпуска и изпитва емоции, които се изписват на лицето му. Голяма част от мъжете и жените и издават звуци. Няма нужда да се притесняваш как изглеждаш и как звучиш, просто трябва да се насладиш на момента.

 

 

Схващането на мускулите – ако в същия ден си имал тежка физическа активност, добре е вечерта да не правиш секс в пози, които те натоварват допълнително. Лошата физическа форма е в състояние да прекъсне удоволствието от секса, така че го карайте по-лежерно.

 

Достигането на оргазъм – по принцип мъжете стигат до оргазъм по-бързо от жените. Поради тази причина представителите на силния пол се притесняват, че ще свършат прекалено бързо, а дамите, че им трябва много време. С течение на времето ще се нагодите един към друг с партньора си и ще успявате от време на време да достигате до оргазъм едновременно. Това е неповторимо изживяване!

 

Потенето – нормално е да се потиш, докато правиш секс, особено ако си по-активен от половинката си. И двата пола обаче се притесняват от това, защото е възможно неприятната миризма да отблъсне партньора. Потенето обаче е нещо напълно нормално, така че няма от какво да се тревожиш.

 

Газовете – възможно е при някои пози да се появят „газове“, идващи от вагината на жената. Причината е, че се вкарва въздух, който после излиза под формата на газове. Нормално е това да притеснява дамите, но всъщност няма реална причина, особено ако мъжете знаят защо се случва и че не са истински газове, а само наподобяват.

 

Задните части – представителките на нежния пол се притесняват повече за вида на своето дупе, но и мъжете се интересуват от своите задни части. Вместо да се чудиш дали задникът ти е достатъчно привлекателен, внимавай какво хапваш и прави упражнения, с които да го повдигнеш и стегнеш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия