Видовете целувки, които не бива да пропускаш

2016-03-29 12:45:00
Видовете целувки, които не бива да пропускаш
Снимка: iStock

Целувките може да бъдат най-различни – нежни, страстни, бавни, бързи, кратки, дълги и т.н. Има няколко вида целувки, които задължително трябва да пробваш. Кои са те?

 

Сладка целувка – тя се практикува с помощта на сладък десерт. Опитайте се да го изядeте, докато се целувате. Ще се омажете, но ще е сладко и забавно :)

 

Агресивна целувка – тя е изключително подходяща преди секс, когато страстите са нажежени. Захапи гаджето си леко за края на ухото или устата и след това започни със страстните целувки.

 

 

Мокра целувка – овлажни устните си с нещо вкусно, прохладно или горещо и целуни гаджето си.

 

Гореща/студена целувка – ако гаджето ти пие горещ чай, вземи в устата си късче лед или отпий няколко глътни студена вода, а след това го целуни. И обратното – ако той хапва сладолед, например, пийни малко горещ чай и го целуни.

 

Ескимоска целувка – нали знаеш как се целуват ескимосите? Като си търкат нослетата.

 

Първа целувка – спомняш ли си първата ви целувка? Как се притесняваше да се целунете, но въпреки това събра кураж и го направи. Опитай се да пресъздадеш този отминал, но сладък момент.

 

Множество целувки – представи си, че няма да се виждате дълго време. А след това засипи гаджето си с целувки.

 

Нежни целувки – предстои ви да се разделите (било то за кратко или дълго) и задържате погледите си един в друг. В този момент те облива нежност и започваш да го целуваш с цялата си любов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия