Няколко съвета за момчетата на първа среща

2016-03-24 17:02:00
Няколко съвета за момчетата на първа среща
Снимка: freedigitalphotos.net

Въпреки че не винаги си личи, момчетата са много притеснителни, когато става дума за момичета. Ако момче харесва наистина момиче, в повечето случаи изпитва срам и страх да я покани на среща и да ѝ признае чувствата си. Ето няколко съвета за момчетата как да процедират на първа среща.

 

Първо помисли къде да я заведеш. Покажи оригиналност, избери нещо не много изискано, но не и прекалено обикновено, за да не ѝ се стори, че ти е все едно къде ще я заведеш. Така демонстрираш характера си и отношението към момичетата.

 

Срещнете се следобед. Ако я поканиш прекалено късно вечер, ще си помисли, че не искаш да прекарате време заедно, а целта ти е една единствена – да правите секс.

 

Не пий много алкохол. Няма лошо да изпиете една бира, но не прекалявай. Ще направиш лошо впечатление. Плюс това някои момчета наистина не могат да се контролират, когато изпият една бира и задръжките им започват да падат. Не е добре да бъдеш прекалено освободен с нея, ще те помисли за някой простак.

 

 

Слушай я внимателно. Всичко, което едно момиче казва, го казва с някаква умисъл (за разлика от момчетата, които обикновено първо говорят и после мислят). След внимателно думите ѝ, сигурно ще се опита да ти направи някакъв намек и е важно това, което казва. Ако всички момчета вникваха в същността на това, което им говорят момичетата, всичко за тях щеше да е по-лесно. Разбира се, трябва да умееш също така да интерпретираш правилно женските приказки. Ако успееш, още на първата среща ще разбереш в каква посока отиват нещата и дали има привличане между вас.

 

Не си гледай телефона. Вече, когато хората се съберат, всеки прекарва половината време над телефона си. Това е признак на изключително лошо възпитание, още повече, когато си с момиче.Така има вероятност тя да си помисли, че ѝ се подиграваш и не ти е интересна. Истинската комуникация е важна, гледането в очите, а виртуалните думи.

 

Гледай я в очите. Така ще ѝ покажеш, че си искрен и я харесваш, а не излизаш с нея само защото ти е скучно или искаш определено нещо от нея.

 

Не говорете за бивши гаджета. Това не е забранена тема, но на първа среща да се говори за минали любови създава впечатление, че все още мислите за тях и няма смисъл срещата да продължава.

 

Не бързай. Това, което трябва да стане, ще стане. Предложи ѝ да някой друг ден да отидете на кино/театър, за да разбере, че не мислиш само за секс.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия