Нещата, които трябва да знаеш, преди да излезеш с някое "лошо момче"

2016-01-27 14:45:00
Нещата, които трябва да знаеш, преди да излезеш с някое
Снимка: iStock

Чувала си, че не е добра идея да се занимаваш с „лошо момче“, но въпреки това в момента си хлътнала до уши именно по такова. Приятелките ти те убеждават да не отиваш на среща с него, но ти просто не можеш да устоиш на чара му. Ясно ни е, че няма да успеем да те убедим да не се виждаш с него, но поне може да ти дадем няколко съвета, които ще ти бъдат от полза.

 

Какво трябва да знаеш, преди да се срещнеш с него?

 

Не прави опити да го променяш – може да ти се струва, че ще ти бъде по-добре с него, ако той е по-добър с теб, но това е заблуда. Ти го харесваш такъв, какъвто е. Ако започнеш да го променяш рискуваш или да избяга от теб, защото не иска да се променя, или да се промени и да ти стане скучен. И в двата случая губиш.

 

 

Не се заблуждавай, че си единствената - колкото и да ти се иска да е така, не е. Той е играч и ти много добре го знаеш. Днес може да е на среща с теб, но това не означава, че не си пише междувременно с още няколко момичета и че утре няма да се види с някоя друга. Ако не искаш да бъдеш една от многото, просто не се занимавай с него.

 

Бъди от неговия отбор – за да задържиш интереса му, трябва да играеш с него, а не срещу него, т.е трябва и ти да станеш „лошо момиче“. Как да стане това? Не е никак трудно, просто се дръж така, както той с теб – занимавай се и с други момчета, не му вдигай, когато те търси, не му отговаряй винаги на съобщенията и когато го правиш, го прави със закъснение. Ако си достатъчно смела, може да отидеш на купон с него, а да си тръгнеш с някой друг.

 

Не се влюбвай – този съвет не е никак лесен за изпълнение, но сме длъжни да ти го дадем. Ако хлътнеш по „лошо момче“ рискуваш да бъдеш наранена и дълго време да преживяваш случилото се. Затова се опитай да се забавляваш с него и да си разнообразяваш ежедневието, но нищо повече. Има много по-свестни момчета, които заслужават вниманието и сърцето ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kaRamella
преди 8 години

Тва последното как се преодолява :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия