Знаците, които ясно показват, че той ти изневерява

2016-03-21 15:01:00
Знаците, които ясно показват, че той ти изневерява
Снимка: iStock

От известно време шестото ти чувство ти подсказва, че гаджето ти ти изневерява. Ти обаче продължаваш да си затваряш очите, защото не искаш да повярваш, че това може да е истина. Има обаче няколко неща, които ясно показват, че гаджето ти кръшка. Кои са те?

 

Понякога телефонът му е изключен – в днешно време хората са навсякъде с мобилните си телефони, а ако се случи батерията им да падне, те веднага намират начин да я заредят. Определено имаш повод за ревност, ако в последно време гаджето ти често си забравя телефона, пада му батерията, не го вдига пред теб, когато някой му звъни и т.н. Ако крие ревностно телефона си от теб, най-вероятно в него има неща, които той не иска ти да видиш – еротични SMS-и с други жени, номера на непознати девойки и т.н. Напълно възможно е да записваш номерата на жените с мъжки имена, за да не го заподозреш. Този трик е изключително стар, но все още е ефективен. Ако до този момент е държал мобилния си телефон без парола или е имал парола, която ти си знаела и изведнъж реши да си сложи/да я промени, то определено имаш повод за притеснения.

 

 

По-рядко правите секс – в последно време сексът между вас куца. Правите го от време на време, но не е както преди – липсва страст и желание от негова страна. Най-вероятно той задоволява нуждите си при друга и прави секс с теб понякога, за да не го заподозреш, че ти изневерява. Ако забележиш, че правите секс в нови пози или използва нови техники, то трябва да имаш едно на ум, че ги е научил от някоя мадама, а не от интернет.

 

Обвинява те, че му изневеряваш – обикновено човек отразява себе си. Досега никога не те е обвинявал, че му изневеряваш, но в последно време го прави във всеки удобен момент. Причините да го прави са няколко – отвлича вниманието ти и се опитва да се самонавие, че наистина му кръшкаш, за да се чувства по-малко виновен, че и той го прави.

 

Крие връзката си с теб – не е нужно във Facebook да парадирате, че сте двойка, но е странно, ако нямате никакви снимки заедно. Сякаш той ти е оставил вратичка другите жени да си мислят, че е необвързан.

 

Закъснява за срещите ви – нормално е човек да закъснее понякога, но е странно, ако това се случва всеки път и то без да има реална причина за това.

 

Прибрал е снимките ви – преди имаше ваши снимки из цялата му стая, но в последно време те са прибрани на сигурно място. Най-вероятно иска да се предпази от излишни въпроси от другата, ако му дойде изненадващо на гости или в бързината забрави да прибере фотосите ви.

 

Говори за други жени – сигурно си мислиш, че мъжът, който изневерява, не говори за други жени, но това не е вярно. Той го прави уж небрежно и с пренебрежение, за да не предизвика подозрения у теб. Може уж да се оплаква от новата колежка или от съседката, а всъщност да има симпатии към нея. За мъжете не е присъщо клюкаренето и най-вероятно той ти говори лоши неща за други жени, за да те отблъсне от тях и да не ти дава поводи да ревнуваш и да го разпитваш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия