Първите признаци на мъжката изневяра

2014-11-14 14:24:00
Първите признаци на мъжката изневяра
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е много оспорвана и неприятна тема за много хора. Никой не би се почувствал добре, ако разбере, че половинката му изневерява. Така изневярата провокира много спорове, раздели, скандали и проблеми. Сега ще ви споделим кои са първите признаци на изневяра при мъжете.

 

Телефона. Той изведнъж започва да крие телефона си, не дава да разглеждате нищо, реагира бурно, дори при най-малкия опит да погледнете нещо. Скоро разбирате, че си е сложил парола. Според проучване, голяма част от мъжете си купуват втора СИМ- карта, за да скрият изневярата по-успешно. Ако усетите, че гаджето изведнъж започва да крие телефона си и да има странно поведение, замислете се, вероятно не е случайно. Забележете дали той не обръща повече внимание на телефона си, отколкото на вас, защото пише или чете нещо.

 

Излиза често и не ви взима с него. В една сериозна връзка се предполага, че нямате „мои“ и „твои“ приятели, а общи. Така излизате повече заедно, отколкото поотделно и не е никакъв проблем да вземете и гаджето си. Но изведнъж забелязвате, че той си намира оправдания да не ви вземе, често извинение е излизанията „по мъжки“. В тях няма нищо лошо, но не и когато служат за параван и той ви изневерява. Добре е да си помислите хубаво ако партньорът ви ходи по нощни заведения без вас, ако ви отделя по-малко време или спре да се интересува от вас.

 

Отказва секс. Няма как на човек винаги да му се прави секс, дори мъжете понякога не са в настроение, особено ако имат повече стрес в последно време. Но ако той системно започне да ви отказва секс, замислете се защо го прави. Има голяма вероятност друга жена да краде сексуалната му енергия и той да няма много сили за вас. Или вече просто не го привличате достатъчно, защото е запленен от друга. В един момент ако го попитате за сексуалните ви проблеми, той става нервен и се опитва да избягва темата.

 

Харчи много пари. Изведнъж гаджето ви няма пари за елементарни неща, изведнъж забелязвате, че той харчи много. Ако го попитате къде отиват парите му, той започва да се притеснява и не знае какво да ви каже.

 

Грижи се много за външния вид. Това е много силен белег, че нещо не е наред. Ако изведнъж той започне да се грижи много за себе си, спортува, купува си нови дрехи, слага нов парфюм. Помислете си хубаво дали няма друга жена и защо е настъпила тази внезапна промяна.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Тя да поиска да ми разглежда телефона, без да и изневерявам, ще и бушонирам муцуната.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия