Какво всяка жена трябва да знае [част първа]

2016-03-17 13:40:00
Какво всяка жена трябва да знае [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сигурно много пъти си правила какви ли не неща в леглото само за да постигнеш малко разнообразие. В това няма нищо лошо, даже е много хубаво и полезно за връзката ти. Ето няколко правила за постигане на еротично блаженство.

 

 

Не се подценявай. Когато един мъж най-сетне успее да те вкара в леглото си, единственото, за което си мисли е, че вече в успях и се радва. Докато ти започваш да се притесняваш дали не се тресат сланинки тук-таме, дали както си по гръб, бедрата ти не изглеждат още по-дебели и в крайна сметка стигаш до логичния финал, че вместо удоволствие, ще те измъчват само подобни мисли. Внимавай обаче с начина, по който се отнасяш към тялото си, защото, ако непрекъснато се самоподценяваш и упорито не вярваш на твърденията, че си страхотна, може сериозно да увредиш сексуалния си живот. Помисли и над това, че мислейки за недостатъците, караш партньорът ти да мисли, че си пълна с комплекси, а това е отблъскващото всъщност. С колкото и ласки, нежност и любов да те обсипва (което е целта на секса), ти не успяваш да усетиш даже половината от притеснение. Ето защо, ако наистина искаш неповторимо изживяване, се отпусни и му позволи да гали тялото ти с поглед. За мъжа сексът е колкото физическо, толкова и визуално удоволствие.

 

Не си мисли, че е нужно нещо кой знае какво, за да го възбудиш. Изненадай го в гръб, докато върши нещо – започни да го масажираш леко, а после плъзни ръце по гърдите му и продължи надолу. Пъхни ръка в боксерките му преди лягане. Или сложи секси дрехи и се настани в скута му, сключи крака около него, извий се назад и се отрий в тялото му. Докато стои прав, плъзни ръка по члена му, и приложи лек натиск там, после продължи встрани и назад, спри върху задните му части и го придърпай към себе си. След този горещ увод придвижи ръцете си нагоре по тялото му, измъкни ризата му през главата, опиши с език малки кръгчета около зърната на гърдите му и се спусни бавно надолу. За допълнителен ефект вземи ръката му и я прокарай по шията си, по гърдите и бельото си, като притискаш зоните, които реагират при допир. Не е много трудно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия