Най-големите митове, свързани с оралната любов (+ 18)

2016-02-19 15:15:00
Най-големите митове, свързани с оралната любов (+ 18)
Снимка: iStock

В днешно време оралната любов е неизменна част от сексуалния живот на все повече мъже и жени. Обикновено тя предшества вагиналния секс или го замества, когато жената е неразположена или двойката не разполага с достатъчно време, за да се разгорещи на макс.

 

И като всяко нещо за оралната любов има куп упорити митове и слухове. Нека разбием на пух и прах част от тях:

 

Гълтането е задължително – в секса няма нищо задължително. Партньорите трябва да правят само неща, които им доставят удоволствие. Така че, ако не искаш да практикуваш това, просто не го прави. Има мъже, които се кълнат, че перфектната свирка трябва да свършва по този начин, но това не е вярно. Просто трябва по време на кулминацията да не спираш да стимулираш пениса с ръце и език.

 

 

Оралната любов е безопасна – тя може да не води до нежелана бременност, но пък може да ти създаде куп здравословни проблеми като СПИН, гонорея, сифилис и т.н. Ако мъжът „свършва“ в устата на партньорката си, то тя може да се зарази с болест, предавана по полов път. Затова е препоръчително дори оралният секс да се практикува с презерватив.

 

Дълбокото проникване е по-хубаво – гледката отстрани може да е приятна за мъжа, но е факт, че при повечето мъже нервните окончания на пениса им са в частта около и на главичката. Затова е по-добре жените да обръщат внимание на тази част от пениса и да я стимулират, особено с език.

 

Зъбите са забранени – повечето мъже се страхуват от тях, но има такива, които нямат нищо против внимателното им прокарване по дължината на пениса. Ако не знаеш какви са предпочитанията на гаджето ти, просто го попитай.

 

Оралната любов трябва да се практикува винаги преди секс – всъщност кога ще се случи зависи от вашите лични предпочитания. Оралните ласки може да бъдат част от любовната игра, може да са по време на секс или след като жената получи оргазъм. Също така може да се прави и без повод, просто ей така за разнообразие на сексуалния живот.

 

Свирка = подчинение – този мит съществува заради множеството порно филми, в които обикновено жените са в ролята на покорна жена, изпълняваща всички прищявки на партньора си. В реалния живот нещата седят по друг начин. Няма нищо лошо и срамно да доставяш това удоволствие на гаджето си, ако го искаш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия