Какво си мисля ТЯ след оргазъм

2016-02-19 14:26:00
Какво си мисля ТЯ след оргазъм
Снимка: iStock

По време на оргазъм жените не мислят нищо, но след това в главите им се прокрадват най-различни мисли. Какви са те?

 

1. Изненадана съм, че днес успях да свърша – прекалено уморена съм, не се бях настроила за секс, а и той днес нещо не беше във форма, но в крайна сметка успях да „свърша“. Йеее!!!

 

2. Искам пица – но дали той ще се сети да поръча или трябва да му кажа, че съм огладняла след този страстен и див секс?

 

3. Най-накрая! - отдавна не съм „свършвала“ и най-накрая ми се случи! Не мога да повярвам!

 

 

4. Какво ли има в хладилника? - дали е останало парче торта? Или пък някой мъфин? Поне плодова салата? Може би, пък има останали пържени картофки. Ох, няма значение какво има, важното е да хапна час по-скоро. А дали ще е е нахално, ако го помоля да ми донесе хапването в леглото?

 

5. Трябва ли да му връщам жеста? - аз успях да „свърша“, но той още не е. Дали не е възможно да си лежа и да се наслаждавам на емоцията, вместо да се старая и той да достигне до оргазъм? Мммм, надали ще ме огрее ...

 

6. Искам да поспя – казват, че мъжете заспивали веднага след секс, но ето, че и аз имам този навик. И не искам да ми досаждат и гушкат. Искам да затворя очи и кротко да заспя.

 

7. Трябва да продължи с ласките – ако не беше спрял да ме докосва, докато получавам оргазъм, можеше да получа още няколко. Колко жалко!

 

8. Трябва да спре с ласките – аз съм от жените, които стават изключително чувствителни в тази област след оргазъм, така че по-добре не ме докосвай.

 

9. ... - да, точно така, аз не си мисля за нищо след оргазъм. Учудваш ли се?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия