Признаците, които показват, че той ти изневерява

2016-02-17 12:30:00
Признаците, които показват, че той ти изневерява
Снимка: iStocki

Изневярата е нещо, което почти всеки човек е правил поне веднъж в живота си или са му го причинявали поне веднъж. За съжаление, няма как да се застраховаме от нея. Но може да бъдем нащрек и да наблюдаваме партньора си и да разберем дали той не изневерява или не. Има няколко ясни знаци, които показват, че той ти кръшка. Кои са те?

 

От скоро обожава да ходи на училище/работа – доскоро ти се оплакваше как няма търпение да свърши учебния/работния ден, но в последно време ходи с кеф на училище/работа. Най-вероятно там има нова съученичка/колежка, по която той си пада. Не е лошо да проучиш нещата и да разбереш какво точно се случва там.

 

 

Не се разделя със смартфона си – преди оставяше телефона си, където му падне и дори нямаше парола, а сега го държи постоянно в себе си и е въвел парола, която ти не знаеш. Също така си забелязала, че в последно време той постоянно си пише с някого и когато решиш да го попиташ с кого, той отговаря: „А, с никого, просто с приятели някакви си лафим”.

 

Ревнува те повече от преди – интересен е фактът, че когато един човек започне да изневерява, той започва да се съмнява в половинката си, защото обикновено имаме навика да отразяваме себе си. Най-вероятно те ревнува повече от преди, защото се притеснява и ти да не му слагаш рога.

 

Сексът е различен – като цяло сексуалните ви взаимоотношения изглеждат нормални, но ти си забелязала, че в последно време сексът се е променил. Когато човек се променя емоционално това оказва влияние върху душата и тялото му, а това се скрива трудно. Той може да те лъже и да ти сваля звезди, но ти наблюдавай поведението му и ще намериш отговорите, които търсиш.

 

Има нови приятели – обикновено човек си намира нови приятели в началото училище, в гимназията, в университета и понякога в работата. Като цяло ти познаваш приятелите му, но в последно време той намира нови, които ти не познаваш и прави с тях неща, които ти не харесваш – ходят на мач, излизат по мъжки и т.н. Не ти ли се струва странно, че все излиза навън и не те кани с него?

 

Станал е взискателен към външния си вид – хубаво е да обръща внимание на визията си, но е странно, ако преди не се е интересувал от визията си, а сега прекарва сума ти време пред огледалото, преди да излезе. Най-вероятно има момиче, по което си пада и което иска да впечатли, така че имай едно на ум.

 

Дразни се от дреболии – в последно време всяка твоя молба предизвиква у него негодувание. Преди не се е ядосвал, когато си забравила нещо, свързано с него, а сега избухва постоянно.

 

Станал е много отзивчив – няма лошо човек да помага на приятелите си, но е странно как в последно време всеки има нужда от него и той се отзовава, без значение колко е часът и без значение дали правите нещо заедно или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия