Няколко правила в любовта [част първа]

2016-01-16 17:31:00
Няколко правила в любовта [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Човешките взаимоотношения са много сложни, особено когато става дума за любов. Колкото и да ти се иска, любовта не винаги е хармония, прегръдки и целувки. Понякога се получават недоразумения, най-вече от инат в повечето случаи. Ето няколко правила в любовта, които трябва да знаеш, за да имаш хармонията във връзката си.

 

 

Подхождай с реализъм. Неправилно е да се вкопчваш в самата идея за големи чувства и отчаяно да търсиш перфектния и единствения човек. Идеални хора няма, а доколко някой е перфектен, решаваш ти със собствените си представи и желания. А те често надхвърлят реалността – вкопчваш се в някакъв изграден в твоята глава образ и после оставаш стресиран/а и разочарован/а, след като видиш реалността. Подходящият партньор ще разбереш кой е с течение на времето. И най-важното е да не се опитваш да го търсиш и да се вглъбяваш в самата идея, бъди сигурна, че твоят човек ще те намери рано или късно.

 

Не се прави на недостъпна, а прояви интерес. Хубаво е да има игра и да се правиш понякога на недостъпна, но всичко си има граници. Ако прекалиш, нищо чудно човекът колкото и да те харесва, да му писне да играе игрички и повече да не те потърси. В един момент това се превръща в доста губещ ход и понякога се получава обратния ефект. Печели този, който показва чувствата си, защото така показва, че любовта е по-важна от каквато и да е игричка. Така показваш на отсрещния човек, че той е значим за теб. Успех има онзи, който показва симпатии, споделя лични неща и чува какво му говориш. Интересът обаче трябва да бъде конкретен – не се усмихвай на всички, а само на него. Понякога можеш да станеш дори по-интересна по този начин. Работата е там, че хората силно се влияят от симпатиите си към някого, ако той от своя страна проявява симпатии към тях. Така че по-добре поддържай любовта взаимно вълнуваща. Потърсете общи интереси, говорете си, опознайте се. Много по-голям смисъл има в това, отколкото да се правиш на ледена кралица.

 

Правете много секс. Хубаво е да се гушката и държите за ръчички, но няма по-вълнуващо за двама влюбени от секса. Разбира се, нежността също е важна, защото тя показва отношението ти към половинката. Но любов, в която нещата не преминават по същество, е обречена. Сексът прави хората по-удовлетворени от връзката си. Също така се съобразявайте взаимно от копнежите и желанията си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия