Какво забелязва ТОЙ на първа среща?

2015-12-30 13:40:00
Какво забелязва ТОЙ на първа среща?
Снимка: Dreamstime

Понякога жените си мислят, че единственото, което мъжете забелязват у тях, са гърдите. Това обаче не е вярно. Възможно е мъжът, с когото си на среща да обръща внимание на бюста ти, особено ако е голям, но има и други неща, които му правят впечатление. Кои са те?

 

Кожата ти – на подсъзнателно ниво представителите на силния пол правят асоциация на красивия тен с наличието на интелект. Това се получава, защото както знаем стресът води до поява на пъпки и прави кожата безжизнена и бледа. Затова е хубаво да поддържаш кожата си, да я мажеш редовно с кремове и да използваш подходящ фон дьо тен и бронзираща пудра при нужда.

 

Усмивката ти – мъжете с леко та различават фалшивата от истинската усмивка. Така че не си служи често с изкуствени усмивси, защото ще му направиш лошо впечатление.

 

 

Косата ти – господата определено си падат по жени с дълги, красиви и здрави коси. Това се дължи на еволюцията заради която мъжете предпочитат жени с обилно окосмяване (разбира се, това не означава да не се обезкосмяваш редовно!).

 

Гласа ти – статистиката показва, че мъжете харесват жени с глас, чиято височина минава към по-високия диапазон. И тук е намесена еволюцията, защото на подсъзнателно ниво представителите на силния пол смятат, че този вид глас е знак за младост и добро репродуктивно здраве.

 

Талията ти – за господата това е от значение, защото ако талията е сравнително по-тънка от ханша, то това обещава плодовитост.

 

Приятелките ти – колкото повече приятелки има около теб, толкова повече той ще се притеснява да те заговори. Така че, ако излизаш на лов за мъж, по-добре не взимай повече от една приятелка със себе си.

 

Очите ти – неслучайно ги наричат „прозорец към душата”. Хората обръщат много голямо внимание на очите на своя събеседник. Затова е хубаво да се гримираш добре и да обърнеш внимание на очите си.

 

Визията ти – в днешно време доста момичета имат нещо изкуствено по себе си – косата, веждите, миглите, силикон в устните или гърдите и т.н. Мъжете може да се заглеждат по такива жени, но като цяло ги избягват, защото смятат, че са много капризни и изискват доста грижи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия