Плюсовете на преждевременната еякулация

2015-12-21 12:18:00
Плюсовете на преждевременната еякулация
Снимка: iStock

Мъжете, които свършват бързо, се притесняват от този факт. А голяма част от тях дори не страдат от преждевременна еякулация, т.е не свършват бързо, но смятат, че могат и че трябва да издържат повече. Което не е нужно. Хубавият секс не е задължително да е дълъг, но е задължително да има страст, чувства и разнообразие.

 

Мъжете, които правят по-кратък секс, не бива да се притесняват, защото има няколко плюса от това. Кои са те?

 

Може да го правите няколко пъти подред – ако гаджето ти свършва бързо, то ще имате възможност да повторите след малко. Направете кратка почивка, съберете сили и продължете да се забавлявате. И не забравяй факта, че всеки път той ще свършва по-бавно и по-бавно от предния.

 

 

Сексът не отнема много време – това определено е плюс, когато човек води забързан начин на живот или вечерно време рядко има енергия за нещо изтощаващо като дългия сексуален акт.

 

Влагалището не се травмира – истината е, че прекалено дългият акт може да причини болка на жената. Също така е добре да се има предвид, че вагината се състои от мускулна тъкан, която може да се отпусне и износи.

 

Възбуждаш се – мисълта, че ще бъдете бързи понякога те възбужда, защото знаеш, че може да го направите набързо, когато и където си поискате.

 

Наслаждаваш се на любовната предигра – повечето мъже не са почитатели на предиграта, но жените я обожават. Обикновено представителите на силния пол, които свършват по-бързо, ѝ отделят достатъчно внимание, защото искат да оставят партньорката си максимално задоволена и компенсират с по-дълги ласки преди самия акт.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия