Кога да кажеш край

2015-12-14 18:01:00
Кога да кажеш край
Снимка: freedigitalphotos.net

За жалост повечето жени обикновено правят компромиси и търпят отношение от партньорите си, което не заслужават. Причината е, че не искат да бъдат сами и нуждата им е просто да бъдат обичани, така както те обичат. Тези жени за огромно съжаление живеят в заблуда. Тя им помага да се чувстват добре поне за малко. След това оправданията, които получават за това, че партньора им няма време за тях ги съсипват. Ако ти също си жертва на такова отношение, несъмнено е време да сложиш край. По-добре е да останеш сама, отколкото да страдаш, защото си пренебрегвана. Ти заслужаваш да бъдеш обичана, ухажвана и уважавана. Не се задоволявай с малко, заслужаваш да получиш много повече внимание. Ето още някои знаци, че трябва да сложиш край.

 

 

Забрави, че можете да бъдете само приятели. Вярно е, че между мъж и жена съществува истинско приятелство, но не и в твоя случай. Ако мъжът е привлечен от някоя жена, несъмнено ще поиска отношенията да преминат на следващ етап. Дори връзката ви да се е изчерпала и да не получаваш заслуженото отношение, разбирайки се да останете само приятели, рискувате "приятелството" ви да премине отново в уж приключилите ви отношения.

 

Спри да прекарваш часове в очакване той да ти се обади/пише. Фактът, че си забелязала, че той не звъни е знак, че не го интересуваш толкова. Когато един мъж е привлечен от теб и теб иска, ще бъде на моменти дори досаден и ще ви звъни/пише постоянно. А това, че е зает е просто оправдание, което трябва да ти покаже, че той няма интерес към теб вече.

 

Дребните жестове и постъпки. Именно те показват дали той те иска. И когато не ги забелязваш не трябва да му го натякваш. Един мъж прави нещо само ако иска. И така трябва да бъде. Тръгни си навреме в такъв случай.

 

Ако някой иска да те потърси, ще го направи. И изобщо няма да чака ти да поемеш инициативата. Когато не те търси, всичко е ясно.

 

Изневярата. Зависи какви отношения сте се разбрали да имате, но каквито и да са те – ако той копнее за теб, каквато и връзка да имате, той няма да поиска друга, просто защото само ти ще си му в главата и другите няма да са интересни.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия