Кога една жена решава да скъса с гаджето

2015-11-26 12:13:00
Кога една жена решава да скъса с гаджето
Снимка: iStock

Представителките на нежния пол са изключително търпеливи личности и за да решат да се разделят с гаджето, трябва наистина да нямат сили да продължат връзката си. Факт е, че жените никога не взимат решенията си прибързано, понякога това им отнема месеци, дори години. Но когато една жена е решила да се раздели с партньора си, тя го съобщава без излишна драма и с много спокоен тон.

 

Голяма част от мъжете пропускат момента, когато са наранили любимата си, не забелязват, че тя се променя и я приемат за даденост, мислейки си, че няма нужда да правят жестове за нея, за да я задържат. Колкото и една жена да обича мъжа до себе си, идва момент, в който тя си тръгва от него, без да дава кой знае колко обяснения.

 

Защо всъщност една жена напуска любимия си?

 

Равнодушие – всеки знае, че представителките на нежния пол са доста по-емоционални от мъжете. Жените имат нужда да чуват от човека, когото обичат, че са обичани. Мъжете обаче не умеят да изразяват с лекота чувствата си и го правят само, когато е необходимо – когато жената е наистина тъжна, когато има празник и т.н. Когато една жена не получава необходимите обич и внимание, тя се чувства отхвърлена и необичана.

 

 

Липса на внимание – мъжете често забравят факта, че за една жена най-важно е отношението към нея. Трудно ще привлечеш вниманието на една дама само със секс, скъпи подаръци и екзотични екскурзии. Представителките на нежния пол имат нужда да комуникират с човека до себе си.

 

Липса на доверие – обикновено човек ревнува, когато няма достатъчно самочувствие. А щом има ревност, значи няма доверие. За съжаление, е възможно ревността да прерасне в грубо отношение и дори в насилие и жените знаят това.

 

Жената чувства, че той не се интересува от нея – за жената е важно да вижда, че нейният любим се интересува от нея като личност и зачита мнението ѝ. Ако той не ѝ обръща внимание и не взема под внимание нещата, които тя иска, тя ще потърси друг, колкото и силни да са чувствата ѝ.

 

Мъжът е стиснат – хубаво е човек да си прави сметка на парите, но това определено не означава, че трябва да е стиснат. Жените се чувстват отхвърлени, когато мъжът пести любовта си, думите си и парите си. Разбира се, не е нужно да се пръскат много пари за подаръци, но със сигурност трябват дребни жестове от време на време.

 

Унижение – всеки път, когато един мъж унижава една жена, той убива нейните чувства. Няма значение дали става въпрос за физическо или морално унижение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия