Как да си намериш половинка [част втора]

2015-12-13 16:01:00
Как да си намериш половинка [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време никак не е лесно да се създаде връзка, която да продължи дълго. Може би причината за това е, че хората се разминават в исканията си. Ние обаче ще ти покажем някои от основните черти, които трябва да притежава една жена, за да намери половинката си.

 

Чувство за хумор. Жената с чувство за хумор е нещо прекрасно, още повече ако умее да се самоиронизира. Самоиронията е най-възвишеното човешко чувство. Това означава, че човек се е освободил от комплексите си и може да се надсмива на себе си. А мъжете се очароват от това. Така с тази жена ще бъде много забавно и той няма да се налага да внимава постоянно дали няма да я засегне с някоя шега, а ще се смеят заедно.

 

 

Нежност. Мъжете не харесват мъжествените жени. Някои жени се заблуждават, че мъжете търсят половинки, които да са като тях. Но това не е вярно. Мъжете копнеят за нежна и женствена жена. Истина е, че мъжете се радват на жените, които споделят интересите им, но това не трябва да бъде за сметка на женствеността ти, иначе може да започнат да те приемат само като приятел. Мъжката част от аудиторията си пада по жените, които се държат нежно, женствено, но и естествено. Ти трябва да изглеждаш и да се чувстваш така.

 

Компания. Да, важно е да си нежна и женствена, но за какво ще прави той с теб, ако не си му най-вече добра приятелка, слушателка и партньорка. Ако един мъж те иска сериозно, той ще има нужда да споделяте ежедневието си и да се забавлявате заедно - да излизате с приятели, да танцувате, да ходите на културни мероприятия и да приключенствате. Когато се напаснете, връзката ще започне да се развива прекрасно от само себе си. В една връзка всеки трябва да копнее за компанията на другия, иначе това не е нормална връзка и единия ще се чувства самотен (защото очевидно другия няма да търси компанията по същия начин).

 

Последователност. Каквито и чувства да има в една връзка, поведението е сред най-важните компоненти. А последователността в поведението е може би най-важния. Иначе рискуваш той да си помисли, че си емоционално нестабилна. Бъди търпелива и не напирай нещата да се случват незабавно. Когато твърде много напираш, по-скоро се случва обратното. А помни, че това, което трябва да стане, ще стане и без да го мислиш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LoadRunner
преди 8 години

аз не видях отговор на въпроса как да си намеря половинка? а описание на разни качества ама вие си знаете


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия