Нещата, които ти показват, че правиш секс с правилния мъж

2015-12-09 14:59:00
Нещата, които ти показват, че правиш секс с правилния мъж
Снимка: iStock

От известно време си имаш гадже и правите секс. Нещата между вас вървят, но не си сигурна дали той е правилният човек за теб. Има няколко признака, които ще ти помогнат да разбереш, че правиш секс с подходящия:

 

Мислиш за него, докато се самозадоволяваш – от време на време ти се случва да си доставяш сама удоволствие и вместо да гледаш порно, както правят повечето мъже, ти затваряш очите си и започваш да си фантазираш за гаджето.

 

 

Не се притесняваш да му споделиш какво харесваш – и не само, че му даваш напътствия как да ти доставя повече удоволствие, но и му казваш кои са нещата, които не харесваш в секса.

 

Вие правите не само секс, но и любов – двойките, които просто задоволяват нуждите си, правят секс. Двойките, които се обичат, правят любов. И ти усещаш, че вие сте от вторите.

 

Не се притесняваш, че може да правиш секс с него до края на дните си – и не само, че не се притесняваш, но и това те радва. Ти нямаш нужда от чужди ласки.

 

Чувстваш се красива – без значение дали правите секс на светло или на тъмно, ти се чувстваш добре в кожата си и нямаш никакви комплекси. Може да имаш няколко излишни килограма, но те не те притесняват, защото знаеш, че той те харесва такава, каквато си.

 

Не се притесняваш от звуците по време на секс – без значение дали ти ги издаваш или той, считаш ги за напълно нормални.

 

Не е проблем да се събудиш сутрин до него – изобщо не се притесняваш от рошавата си коса и сутрешния си дъх. Обичаш да прекарвате нощите заедно и да се гушкате след секс.

 

И двамата си доставяте орални ласки – обичате се и съответно обичате да задоволявате нуждите на партньора си.

 

Чувстваш се ОК по време на секс – не се притесняваш, когато сте в леглото, имате си доверие и се чувстваш сексуално удовлетворена.

 

Често експериментирате – и двамата обичате да правите нови неща в леглото. Някои от тях са дори странни, но на вас ви харесват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия