Няколко факта за тройките в леглото (+18)

2015-12-09 18:01:00
Няколко факта за тройките в леглото (+18)
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички знаем, че мъжете са фенове на тройките и това е една от най-големите им сексуални фантазии. Твърди се, че мъжете са по-ненаситни, когато стане дума за плътски удоволствия. Има факти, които не знаеш за тройките. Ето някои от тях.

 

На жените тази идея не им допада много. Проучване за женската сексуалност поставя тройката на едно от последните места в списъка с желанията им е леглото. Не можем да слагаме всички под един знаменател, със сигурност съществуват такива, на които им харесва. Но на повечето представителки от женската аудитория им харесва да бъдат единствени за партньорите си. Надали на някоя би ѝ харесало да раздели любимия си с друга (освен ако това е просто експеримент и тя няма чувства към мъжа). Има и такива, на които им допада идеята да си легнат с двама, но мъжете са по-особени в такива ситуации и също рядко биха се съгласили. Общо взето на нито единия пол не му харесва да дели партньора си с друг.

 

Много малко жени участват в тройка. Или поне си признават за това. Според официални данни само 2% от жените са участвали в тройка. Както вече споменахме дамите харесват да бъдат единствени жени, ако участват в тройка. Но мъжете трудно се съгласяват да споделят леглото си с друг мъж.

 

 

По-младите момичета са по-склонни да участват в тройка. Жените между 18-24 години са четири пъти по-склонни към участие в тройка, отколкото тези над 35-40. С годините всички започват да имат повече предразсъдъци, също така на тази възраст повечето жени мислят за семейство и по-сериозни неща.

 

Австралийците са най-големите любители на тройките. 28 % от този народ са участвали е такова приключение повече от веднъж.

 

Можеш да си инсталираш приложение. Ако ти трябва трети човек, а наблизо няма никого, тогава заложи на технологията. Приложението, което ще те спаси, се нарича 3nder. Подобно е на Tinder, но е насочено само и единствено към хора, които имат желание да участват в тройка.

 

Тройка с двама мъже и една жена. Любопитен факт е, че тази комбинация се нарича Тройката на дявола. Най-вероятно мъжете участници са доста разкрепостени и лишени от всякакви предразсъдъци.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия