Секс и наркотици

2015-12-06 14:51:00
Секс и наркотици
Снимка: freedigitalphotos.net

За жалост в последно време младежите освен към алкохола все по-често посягат и към по-тежки вещества – наркотици. Също така обичат да смесват тези опиати със секса. Тийнейджърите вярват, че това може да ги доведе до пълен екстаз, но всъщност преживяването е твърде рисковано.  Ето с какво още младежите се опитват да „смесят” секса.

 

Алкохол. Алкохолът не е наркотик, но на мнозина задръжките им падат след няколко питиета. Даже някои пият нарочно, за да се отпуснат повече и да изпитат по-голямо удоволствие. Това, което някои не знаят е, че спиртните напитки влияят силно върху мозъка и нервната система и не е изключено мъжете да не могат да достигнат до ерекция и жените до оргазъм. Най-добре го давай по-спокойно. На трезво всичко е по-приятно.

 

 

Кокаин и амфетамини.  Смята се, че кокаинът и амфетамините имат наистина доказани качества на афродизиак. Те повишават сърдечния ритъм и кръвното налягане, което увеличава сетивността и често води до забавяне на свършването, удължавайки времетраенето на оргазма. Ефектът на кокаина избледнява в рамките на час, докато на амфетамините може да продължават да властват върху организма цели 12 часа. Но и двата вида наркотици те карат да изпитваш екстаз. Въпреки това те съветваме да не изпробваш нито едно от тях, тъй като е опасно за здравето.

 

Марихуана. Някои намират тревата за много добър стимулант на сексуалните им желания, но други са категорични, че им убива желанието. Изследванията показват, че тревата повече стимулира. Учените обаче са категорични, че не бива да прибягваш за нищо на света до синтетичния канабис, дори само заради секса. За жалост в днешно време младите хора пушат много трева, но не осъзнават как се пристрастяват и изходът после е много труден.

 

Халюциногени. Психеделичните наркотици като ЛСД, кетамин, ПСП (ангелски прах) и ДМТ също разделят ползвателите си на две групи. Едните твърдят, че няма по-върховно удоволствие, други са категорични, че ЛСД-то има доста разсейващо влияние.

 

Нитрити. Познати още като попърс, нитритите вероятно са най-категорично свързани със секса от останалите наркотици. Те доставят на тялото кратък, но наситен прилив на енергия, която те кара да се чувстваш невероятно възбуден/а.

 

Опиати. Хероинът, някои болкоуспокояващи и успокоителни са възможно най-несексуално използваните наркотици.

 

Горните редове в никакъв случай не бива да те карат да мислиш, че трябва да изпробваш, за да изпиташ сексуално удоволствие. Нашата цел беше да ти дадем информация и да те информираме. Този ефект може да ти се струва примамлив, но последиците след това са пагубни. Удоволствието идва и си отива, но пристрастяването и здравословните проблеми ще останат трайно. Естественото удоволствие е най-истинско.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия