Как да се превърнеш в жената, за която всеки мъж мечтае

2015-10-28 13:25:00
Как да се превърнеш в жената, за която всеки мъж мечтае
Снимка: iStock

Замисляла ли си се по какви жени си падат по мъжете, какво за тях е „идеалната жена“ и тем подобни въпроси. Човек трябва да бъде себе си и да не слага маски, но е и добре да се променя към по-добро, когато има възможност и желание да го направи. Виж кои са качествата, които мъжете ценят у жените, и си помисли колко от тях притежаваш:

 

Показваш му любовта си, без да го задушаваш – представителите на силния пол обичат да виждат, че са обичани, уважавани и ценени, но мразят, когато половинката им ги задушава със своето държание.

 

Не прекаляваш с грима


 

Хубаво е, когато една жена се гримира с цел прикриване на несъвършенствата и подчертаване на хубавите качества, но мъжете не харесват дами с много грим. Естествената красота е много по-привлекателна от тази, която е постигната с помощта на грим и прическа.

 

Не се взимаш прекалено на сериозно – животът е твърде кратък, за да го прекарваш в анализи, планове, преосмисляне на минали ситуации и т.н. Мъжете харесват жени, които са спокойни, които живеят в настоящето и за мига.

 

Държиш се естествено – няма смисъл да гледаш какво правят другите и да се опитваш да им подражаваш. Няма нищо по-хубаво от жена, която се държи така, както ѝ идва отвътре. Жените, които се състезават с други представителки на нежния пол, обикновено губят своята индивидуалност и не са така чаровни, както са били преди.

 

Обичаш да спортуваш – и не само, че ходиш редовно на тренировки и изглеждаш перфектно, но и обичаш да седиш пред телевизора и да гледаш футбол, волейбол, баскетбол и т.н. Няма мъж, на когото да не му е кеф да гледа заедно с половинката си мач на любимия отбор.

 

Не чакаш всичко наготово – някои жени са се превърнали в големи глезли и чакат всичко от мъжа до себе си. Хубаво е партньорът ти да ти бъде опора и да ти помага, но това не означава, че трябва да прави всичко вместо теб.

 

Винаги си усмихната и в добро настроение


 

Не е нужно да си слагаш розовите очила и да игнорираш лошите страни на живота, но е добре да се научиш да преодоляваш лошите неща бързо и да не ангажираш околните с лошото си настроение.

 

Не задаваш прекалено много въпроси – жените обичат да задават въпроси постоянно, а мъжете мразят това. Опитай се да се отучиш от този вреден навик и да се научиш да бъдеш търпелива. Времето ще даде отговори на всичките ти въпроси.

 

Знаеш как да му бъдеш верен приятел – началото на всяка любовта връзка е изпълнена с много страст, която с течение на времето угасва. Затова е много важно, освен да сте интимни партньори, да сте и приятели. Колкото повече се познавате и не се опитвате да се променяте един друг, толкова по-близки ще си бъдете.

 

Не забравяй, че мъжете си падат по жени, които са уверени, независими и знаят какво искат от живота.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия