Какво не трябва да казваш на партньора си

2016-09-11 14:31:00
Какво не трябва да казваш на партньора си
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога жените говорят много и то излишни неща. Има фрази, които могат да разгневят мъжете и дори да объркат взаимоотношенията ви. Ето няколко неща, които да избягваш да споменаваш пред партньора си, защото ще го издразнят.

 

Името на друг мъж в леглото. Не го прави, независимо кой е мъжът, чието име споменаваш. Винаги е ужасно болезнено за егото на партньора ти. А най-лошата ситуация е да произнесеш името на бившата си любов, за която той знае.

 

Че някой друг е по-секси от него. Вярно е, че мъжете не приемат чак толкова присърце всичко, но подобно изказване със сигурност би наранило егото на твоя любим, дори да си се пошегувала. Няма обективна причина (освен ако наистина не искаш да го обидиш), поради която да го принуждаваш да се чувства толкова неуверен. Даже да казваш истината. Ако случайно си се изпуснала да споделиш, че въпросният е сексапилен, то поне не уточнявай, че е по-сексапилен от твоя. Защото ако наистина обичаш и уважаваш партньора си, той трябва да бъде уверен, че го харесваш именно такъв, какъвто е и няма нужда да го променяш.

 

 

Да споменаваш, че най-добрият ти приятел е най-близкият ти човек. Най-добре е изобщо да не натрапваш на гаджето си подобни мисли. Да, вероятно си мислиш, че няма защо той да ревнува именно от най-добрия ти приятел, но гаджето ти веднага ще започне да мисли в друга посока.

 

Че си имала гадже, което е било много надарено. Няма нужда да споменаваш пред настоящия си приятел такива подробности. По този начин му намекваш, че мъжкото му достойнство не е достатъчно задоволително. А мъжете имат голямо его, което доста лесно можеш да засегнеш. Ако сексът със сегашния ти партньор ти харесва, недей да правиш подобни намеци. Иначе рискуваш той да се развали и мъжът до теб да не успее да използва пълноценно сексуалните си умения. Ще го комплексираш.

 

Репликата „трябва да поговорим”. Това не е индикация за щастлив край. Обикновено, когато някой чуе това изречение си мисли, че другия иска да скъса с него. Все пак обаче винаги е добре да казваш това, което ти е на сърцето.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия